Beni Cennete Gönder!
-
HoLyCat bunu yazdı
5nci kattan birisi ip ile çekip.
Aniden birakacak.
Aşağıdaki kisi tutacak :)
Belki 5.kattan bi makara ile çekilebilir hızlı olacağı için program kandırılabilir
-
abi bu jetler var; bir anda havalananlar dikey olarak.
pilot telefonu yanına alsın havalansın :D
-
u235 bunu yazdı
Bide bunu elinle tutamazsın zaten.En iyi ihtimal avucuna otursa bile telefon hasar görür.Yarım metreden elimden düşünce ekranı çatlayanı iphoneyi 10 metre yukarı attığını düşünsene :)
hoca o nasil iphoneymis :)
benim iphone, yalan olmasin 5-6 kere arabadan betona düstü. hic biyeri catlamadi, sadece ezik izleri kaldi.
not: araba, Sprinter :)
bu oyuna gelince, oynasan ne olur oynamasan ne olur ? yükseklik dünya siralamasina giriyormus :)))
-
xperia z yi atabliriz istedigimz kadar. suya düşünce sıkıntı çıkarmıyo. dalıp çıkarırz
-
Telefon ile jumping yaparsak 40 50 metreye ulasiriz :)
-
HolyOne bunu yazdı
GPS yükseklik ölçmez, haritadan okur diye biliyorum. hareket sensörüyle mi ölçüyor acaba.
O şeyi yükseğe fırlatmanın en iyi yolu bir balonun içine koymak, çok uzun bir yay ile (birden yüklenmeden) mümkün olduğunca yükseğe uzun zamanda fırlatmak, Bunu sandaldan yapmalıyız denize düşünce de kazasız belasız alıp balonun içinden çalışır halde çıkarmalıyız
sensör ile ölçüyorsa yukarı fırlatmaya lüzum yok
-
Alternatif çözümler:
Gereksinim rootlu bir cihaz.
1-Gps, Gyro, Accelerometer verilerini manipule etmek.
2-Skor değişkenini GameCIH ile değiştirmek.
3-Skor gönderilirken giden paket verisini değiştirmek.
Daha da türetilebilir.
-
gps in gönderdiği sinyal rakım değerini de veriyor diye biliyorum araştırmak isteyen için link http://aprs.gids.nl/nmea/
ivme ölçer ile de yapabilirler bu ölçümü ancak integrallerin hata payları ne olur bilmiyorum sapma olabilir, zaten ivme ölçer işin içinde olduğu için hızın sıfır olduğu tepe noktasının yürksekliğini ölçüyordur. aşaya veya duyarı fırlatıldığınıda algılıyordur büyük ihtimal :D yani sizin hileler olmucak gibi :D
edit yazıyı büyütmeyi beceremedim :D
detCode tarafından 09/Ağu/13 01:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Gravity sensör sayesinde sanırsam birkaç karmaşık yazılımlarla olmadık yerden firlatilmis gibi gösterilebilir
Ayrica fanteziye bak mk. Para versen note 2 yi değil firlatmak eline bile vermem
-
by_Tet bunu yazdı
Kesin kapitalistler vardır amk arkasında kim var amerika onun arkasında israil bunlar telefon lobisinin icraatleri oyuna glmeyin oyuna uyarıyorum
Gece gece ne güldüm yahu :))
kulakları çınlasın,devlet bahçelinin mhp 40.yılını hesaplaması gibi olmuş
"2009'u yazarken de iki sıfır var. Dokuzun yanındaki sıfır solda. Sildiniz. Kaldı mı dokuz? İkinin yanında bir sıfır var, onu da sildiniz. Kaldı mı iki? Toplayın, ne yapar? On bir yapar. 2009'un içindeki iki sıfırı da sildiniz. Ne kaldı? 29 kaldı. On birle yirmi dokuzu toplayın, Kırk Yapar! ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin 40. yıldönümü..."
Ülkücüler alınmasın tamamen mizahi bir yaklaşımdı,siyasi içerik yoktur.