Beni Holi Zanneti Tövbe Tövbe
-
Karaçalı a.k.a Muhammed Ali:
sen adminisin deme
tahribatın
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:buyur
sen tahribat.com un adminisin değilmi
geçenlerde onun resmini koymuştunda
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:evet ne oldu
hiç tanıştığıma memnum oldum
Karaçalı a.k.a Muhammed Ali:bişi sorucam neden üye kaydı almıyorsunuz sakıncası yoksa
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:üye kalitesi düşüyor
hmm
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:ama şimdi gir üyeol
tamam
olmuyor hala
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:hayır alıyoruz
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:üyeolamadın mı
olamadım
karşıma sürekli Tahribat.Com üyelikleri, kalitenin korunması amacı ile kapatılmıştır...Bu sayfayı takip ederek üyeliğin açık olup olmadığını öğrenebilirsiniz....
ilginiz için teşekkürler...
bu çıkıyor
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:hhım...
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:sen ne iş yapıyosun
öğrenci daha hiç bir bilgim yok
öğrenmeye çalışacağım
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:hım..
ilk önce kendimi korumaya çalışıcam
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:ne?
kendi pcmi korucam sonra başlıyacağım
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:hım..
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:hacker mi olcan
bilmem
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:olm ne yapcan olupda
valla ilk önce şu okulu bitiricem
sonra ufak ufak
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:tahribatı nerden duydun
abi hani şu ip tv sistemine geçilecek ya 1 yıla kadar baya açık olur onda deme
siyami understation da siyami konusunda sizin ününüz uğradı oradan girdim
hackleyenlerin yazdığı bölüm sohbet odası gibi olmuş
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:öyle
şu kaspersky mesela silemediği virüs olunca pcyi çökertiyormu
?
biri çökertiyo dedide bende takmamıştım zaten gerçi virüs programını çaldımda
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:yapmaz kaspersky öyle şeyler
abi bişi daha sorucam hani msn kilitleme kodları var o bilgisayardan bir daha nasıl açarsın kilitlediğin msn i
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:neden sordun
benim kankamının inanmamıştı benim pcde kilitledik
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:laaa olm ben holyone değilim laa
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:nerden çıktı amk
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:holi kim ben kim
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:ben daha pc yi zor acıp kapıyom
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:aslında konuşmayı dahada sürdürürdüm ama holi abi gibi birini rol yapmak bile zor anasını satayım
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:holii beni afeeet
unutulmuş bir sual kimim ben! ๏̯͡๏ )- Bindir Gece-----10 Lincoln o zaten galatasaya gelmeden aslandı!-Cassio De Souza Soares:şey çarpcak akşam akşam
---
valllahi holinin taklitini yapmak bile adamı bi acyip yapıyo :D
holi beni affet :D
-
lol =)
-
yapmaz kaspersky öyle şeyler
zuhahaha allah davul etmesin seni bu söze koptum ya:D
-
puheahea :D kasper öle seyler yapmaz o efendi kücücük ama zavallı bir programcıktır :D
-
:) güzel bir yazışmymış :D