Beni, Sadece Sevecek Birine İhtiyacım Var!...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    ferr_t__ bunu yazdı:
    -----------------------------

İşte o gun geldi dedim. Beni sadece ben oldugum için sevecek insanı buldum. Goklere uctum işte dunya en sonunda istedğim seyi, hatta en çok istediğim şeyi bana verdi dedim

Beraberiz suan. Çok mtuluyum hergun onu gorebilmek onunla konusabılmek... Daha ne isteyim, mutluyum. Hergun skype ta konusuyoruz.O kanada da ogrenci ben izmirde. Ama yinede mutluyuz. Uzaklıgı artık bir sorun olarak gormuyoruz. Cunku birbirimizi seviyoruz.

Mutlu gorundum şimdiye kadar değil mi? Bu guzel gorunun yanı işte. Birde kotu yanları var. Hemde beni uykusuz bırakan, geceler boyu dusundukten sonra çare bulamayıp yastıgıma sarılıp allahtan onu benden almaması için dua ettiren şey "PARA"

Aslında hiçbir zaman dile getirmedi, hiç bana aramızdaki ucurumu soylemedi, yuzume vurmadı. Ben aynen filmlerdeki karakterler gibi fakir, geleceği için çalışan okulunu bitirip başarılı bir insan olmaya calışan kişi, o ise sadece kardeşinin bindigi araba benim babamın tum varlıgını alabilecek kadar durumu iyi olan ama mukemmel kişiliği olan, zeki ve dunyalar guzeli bir kız.

Ne olur bunun sonu diye düşünüyorum.

aklıma gelen tek şey;

Beni sadece seven biri var.

--------------------------

Mına kodumun parası benimde başımın belası.:S

Sanada Allah kolaylık versin hocam :( 

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 2317 Toplam Mesaj: 12