Beni Yapabilcek Bi Öğretmen Arıom
-
olum ben anlamadım hem beni acıkca si...n diyorsun sonra gelmis sizi si....cem diorsun senin cinsiyetin ne ya bide hangi eylemi seccen??
-
ilk seni sikmeye baslıcam uen götten anlıyan ark lar
burda adam yokki hepsi götünden anlıo bide olcakalar
-
lan gel sik hadi bekliyom bi daha mesaj at ahmet seni bulur harbiden cinsiyetine bakmam dolarım.
-
len git
düzgün ol füzgün konusalım
-
hoca biz irc.tahribat.com daki arkadaşlarla anlaşdık hepberaber seni yapmaya hazırız ok? yaşın küçükmüş ama olsun görevimizdir sizleri yapmak :)
-
olay budur abi, herif i$ baksana kendini yaptırıyo gay mi ne =)
-
hoCa ayıpsın söz ben sana her şeyi yapıcam bakma sen bunları herşeyi yapıcam Sen çok böyük bir Hakker olucan hata hataa Haykır olursan daha böyük olursun Haykır ve Hakker ın anlamını biliyorsundur dimi hojam bunlar iki ayrı kavram yapacam ben sana hepsini sen korkma
-
füzgün konuşun ulen :) ama yanılmamışım , ilk yazımdaki gibi kesin seni yapıcak biri çıkıcaktır demiştim dimi :D
-
kardeş ben sana bittim ya seni eğitirim de öretirimde yaparımda ama öncec yapacam sora öretecem ya çok daşşak geçmişiniz bide ben geçmeyim kardeş editle şu msj ını artık m.q:) okudukça yarılıom zaten üstünden bütün tahribat geçmeye hazır ama ben yokum:)
-
Ben yapmam dai :))
Toplam Hit: 5323 Toplam Mesaj: 24