Benim Bilgisayar Türünün Son Örneği :)
-
çak formatı olsun bitsin hacı en temizi ama screenleri sakla böyle enteresanlık özellikle yapılmadan olmaz çünkü internet kafelerde akinsoftolsu easycafe olsun bunlarla kafesahipleriyapıyordu o şekilpc yikısıtlıyorlardı ama seninki kendiliğinden harbi enteresan yaa
-
çek fişi bitir işi
şifonu çeksen daha kökten bi çözüm olur aslında :D
-
fearlessalien bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alpe, sen Group Policy ayarlarıyla (gpedit.msc) oynamışsın bence.Yada bir trojan yapmış bu işi senin hayrına :)
-----------------------------fearlessalien kardeş sana katılıyorum,hangi ayar bunları yapıyor tam bilmiyorum ama Group Policy olayı ile bunu düzeltebilrisin.
Bunun olma hikayeside ya sen uğraçmışındır bu ayarlarla yada Akınsoft benzeri bir programı denerken olmuştur eminim benim başımada benzr bişey gelmişti akınsoft sayesinde .
-
Xp cd ni tak. Komut satırına " sfc / scannow " yazıp bir dene. 30 dk falan sürer.
-
daha önceden buna benzer bi sorun görmüştüm internette. java runtime'dan kaynaklanan bir sorun vardı (belki bu işine yarar) ayrıntıları bilmiyorum...
-
bill gates senin bilgisayari görse herhalde işi birakır :D
-
chaotic bunu yazdı:
-----------------------------fearlessalien bunu yazdı:
DJ_Alpe, sen Group Policy ayarlarıyla (gpedit.msc) oynamışsın bence.Yada bir trojan yapmış bu işi senin hayrına :)
-----------------------------fearlessalien kardeş sana katılıyorum,hangi ayar bunları yapıyor tam bilmiyorum ama Group Policy olayı ile bunu düzeltebilrisin.
Bunun olma hikayeside ya sen uğraçmışındır bu ayarlarla yada Akınsoft benzeri bir programı denerken olmuştur eminim benim başımada benzr bişey gelmişti akınsoft sayesinde .
Bu duvar kağıdı felan yoktu sonra sağ tuş bilmem ne yavaş yavaş kendi kendine kay boluyo her hafta bilgisyardan birşeyi kayıp ediyorum :)=
-
ağ bağlantılarım benşmde boş ama sağ tıkla özellikler de bişiler görürsün ama gerisi için bişi diemiyeceğim :D
-
XpertVision bunu yazdı:
ağ bağlantılarım benşmde boş ama sağ tıkla özellikler de bişiler görürsün ama gerisi için bişi diemiyeceğim :D
-----------------------------denetim masaıda gitmiş yeni fark ettim
:(...
-
Avira indirip ilk önce complete scan yaptır.
Avira : http://www.free-av.com/
daha sonra
windows onar : http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=234
ve sisteminde combofix filan hiç çalıştırdınmı daha önce ?