folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Benim Biraderi Benzetmişler...

Benim Biraderi Benzetmişler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Pazar günü veli toplantisi vardi. Biraderimide okulda gorevlendirmişler. Gelen aileleri yonlendirecek felan. Bu okula gitmek icin dolmus duragına cıkmıs beklerken 6 tane cingene yaklasmıs.
    Birader sigara varmi?
    yok!
    para ver o zman
    zırnık alamazsınız!
    bu dıalog uzerıne birisi belindeki bıcagı cekmek icin atılır bırader allahtankı uyanık o bıcak cekene guzel okkalı bı yumruk cıkarır (bu arada bırader esaslı psıkodur dayak yıyecegıne ıhtımal vermem pek) burun kırılır vatandasın. bıcaktan kurtulur amma ve lakın dıger 5 eleman aralarına alırlar bıraderı esaslı bı kavga olur bırader hafıf kaporta yamukluklarıyla (goz cevresınde hafıf kızarıklık ve morluk) sıyırır. Yakın muhıttekı bır karakol yonunde depar atan bırader pacayı kurtarır. Olaydan ancak ıkındı vaktı haberdar olan ben ocak ustundekı caydanlık gıbı buharlar cıkarttım kulaklarımdan. Epey bır kufur ettıkten sonra elıme bırsey gecmeyecegını anladımkı benı de kahreden kısmı budur...

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hacı nerde oldu bu olay ?

zten senin birader en iyisini yapmış önce vuracaksın sonra kaçacaksın :)

biz bruce leemiyiz kardeşim 5 kişiyle kapışak değilmi ama :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    kardeş gecmiş olsun.. ucuz yırtmış.. konyada 5 yıl kaldım doğanlardan  1 gün olsun gecmeye götüm yemedi ne olur ne olmaz diyeee.. adamlar pislik  ne yapacakları belli olmaz..cok cok gecmiş olsun tekrardan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

geçmiş olsun abi allah'tan biraderin uyanıkmışta bıçak çekeni fark ettmiş..allah saklamış

tekrar geçmiş olsun

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

kardeş gecmiş olsun ama kardeşin en iyisini yapmış bunlardan herşey beklenir  aynı olay benim başımada geldi ilk tek kişiydi sonra üç oldular bi güzel dayak yedik

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İşte Adanada kimse kimseye yapamaz onu şehir olarak manyaqlık bizde...ister kralın oğlu olsun eninde sonunda dayağını yer...onun için böyle yol kesen olmuyor biliyorlar sonuçta dayak yiyecekler :))geçmişolsun hacım.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Gecmis olsun usta..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    gecmis olsun ....

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

1 çingene veya kürd dövdün mü 200 kişi geliolar ak :D

geçmiş olsun bu  arada

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    çingeneler ibnenin önde gidenleridir.pardon çok genel bir söylem oldu şöyle değiştiriyim.kendini piskopat sanan çingeneler ibnenin önde gidenidir.ancak kendi mahallelerinde ortamlarında dayılık yaparlar.bir ara sarıyer'de taş iskelede yüzerkene birisi kıyafetlerimi çalmaya kalktı.bi güzel dövdüm.ağbi ayakları çekiyordu.başka bir gün çevresini toplamış ağalık taslıyordu.onların arsında da yaşadım.çok iyi,efendi,ağır abi olanlarıda var çok kolpalarıda.ama normal insanlara göre çingenelerin arasında kolpa çok..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

ic3 o zaman Realkurd'a sataşmayalım ehuhe:)

şaka bir yanada bunları kürtlere bağlamak yanlış.doğulular hatta güneydoğulular öyle.buralarda çok öyle.vursan başına bela.ertesi gün yedi sülalesi senin aileni akrabanı çevrene huzursuzluk verir.ulan ne skten bir sistem bu böyle.

Toplam Hit: 10354 Toplam Mesaj: 36