Benim Biraderi Benzetmişler...
-
Pazar günü veli toplantisi vardi. Biraderimide okulda gorevlendirmişler. Gelen aileleri yonlendirecek felan. Bu okula gitmek icin dolmus duragına cıkmıs beklerken 6 tane cingene yaklasmıs.
Birader sigara varmi?
yok!
para ver o zman
zırnık alamazsınız!
bu dıalog uzerıne birisi belindeki bıcagı cekmek icin atılır bırader allahtankı uyanık o bıcak cekene guzel okkalı bı yumruk cıkarır (bu arada bırader esaslı psıkodur dayak yıyecegıne ıhtımal vermem pek) burun kırılır vatandasın. bıcaktan kurtulur amma ve lakın dıger 5 eleman aralarına alırlar bıraderı esaslı bı kavga olur bırader hafıf kaporta yamukluklarıyla (goz cevresınde hafıf kızarıklık ve morluk) sıyırır. Yakın muhıttekı bır karakol yonunde depar atan bırader pacayı kurtarır. Olaydan ancak ıkındı vaktı haberdar olan ben ocak ustundekı caydanlık gıbı buharlar cıkarttım kulaklarımdan. Epey bır kufur ettıkten sonra elıme bırsey gecmeyecegını anladımkı benı de kahreden kısmı budur... -
geçmiş olsun hacı nerde oldu bu olay ?
zten senin birader en iyisini yapmış önce vuracaksın sonra kaçacaksın :)
biz bruce leemiyiz kardeşim 5 kişiyle kapışak değilmi ama :)
-
kardeş gecmiş olsun.. ucuz yırtmış.. konyada 5 yıl kaldım doğanlardan 1 gün olsun gecmeye götüm yemedi ne olur ne olmaz diyeee.. adamlar pislik ne yapacakları belli olmaz..cok cok gecmiş olsun tekrardan..
-
geçmiş olsun abi allah'tan biraderin uyanıkmışta bıçak çekeni fark ettmiş..allah saklamış
tekrar geçmiş olsun
-
kardeş gecmiş olsun ama kardeşin en iyisini yapmış bunlardan herşey beklenir aynı olay benim başımada geldi ilk tek kişiydi sonra üç oldular bi güzel dayak yedik
-
İşte Adanada kimse kimseye yapamaz onu şehir olarak manyaqlık bizde...ister kralın oğlu olsun eninde sonunda dayağını yer...onun için böyle yol kesen olmuyor biliyorlar sonuçta dayak yiyecekler :))geçmişolsun hacım.
-
Gecmis olsun usta..
-
gecmis olsun ....
-
1 çingene veya kürd dövdün mü 200 kişi geliolar ak :D
geçmiş olsun bu arada
-
çingeneler ibnenin önde gidenleridir.pardon çok genel bir söylem oldu şöyle değiştiriyim.kendini piskopat sanan çingeneler ibnenin önde gidenidir.ancak kendi mahallelerinde ortamlarında dayılık yaparlar.bir ara sarıyer'de taş iskelede yüzerkene birisi kıyafetlerimi çalmaya kalktı.bi güzel dövdüm.ağbi ayakları çekiyordu.başka bir gün çevresini toplamış ağalık taslıyordu.onların arsında da yaşadım.çok iyi,efendi,ağır abi olanlarıda var çok kolpalarıda.ama normal insanlara göre çingenelerin arasında kolpa çok..
-
ic3 o zaman Realkurd'a sataşmayalım ehuhe:)
şaka bir yanada bunları kürtlere bağlamak yanlış.doğulular hatta güneydoğulular öyle.buralarda çok öyle.vursan başına bela.ertesi gün yedi sülalesi senin aileni akrabanı çevrene huzursuzluk verir.ulan ne skten bir sistem bu böyle.