Benim Canavar
-
çocuğa dolamış kabloyu iş yaptırıyo :) maşallah çok tatlı yarın bi tanede ben alıyım
-
overlocker bunu yazdı
Mutlu abi çok yakışılıklı oğlun var birde çalışkan daha ne istiyon :D
Kardes bir ara duzgun bir iki fotosunu atayim bak :) Birde aksi sorma . Her seyi kurcalar... Laptopun anasini belledi :)
-
dhmm bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
Kardes bir ara duzgun bir iki fotosunu atayim bak :) Birde aksi sorma . Her seyi kurcalar... Laptopun anasini belledi :)
olur abi çoçuk sonunda bizim evdede var bitane kardeşim aynı model anlıyorum yani seni tüm arşvimi siler mi bi insan ya ama kızmıcan :D
-
eski yılların marlboro reklamını anımsattı. maşallah, kaderi güzel olur inşallah
-
oyy çok tatlı la :) tü tü maşallah
-
overlocker bunu yazdıdhmm bunu yazdıoverlocker bunu yazdı
olur abi çoçuk sonunda bizim evdede var bitane kardeşim aynı model anlıyorum yani seni tüm arşvimi siler mi bi insan ya ama kızmıcan :D kardesim anlamadim niye kizayim
-
wSyspioniC bunu yazdı
oyy çok tatlı la :) tü tü maşallah
sagoluun hepiniz hocalar...
-
Hocam allah bağışlasın çalışkan ve yakışıklı bi oğlun var kızım olursa oğlun alırmı acaba :)
-
konuya girerken bilgisayar topladın falan sandım haha
Allah bağışlasın maşallah :)
-
SerYolcu bunu yazdı
MAŞAALLAH... İnşallah ileride vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur..
NOT: Fotomontajın devamı gelecek :)
hocam yap bir iki montaj daha bastiracam :)