Benim Canavar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

çocuğa dolamış kabloyu iş yaptırıyo :) maşallah çok tatlı yarın bi tanede ben alıyım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı

Mutlu abi çok yakışılıklı oğlun var birde çalışkan daha ne istiyon :D 

Kardes bir ara duzgun bir iki fotosunu atayim bak :) Birde aksi sorma . Her seyi kurcalar... Laptopun anasini belledi :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overlocker
    overlocker's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    overlocker bunu yazdı

Kardes bir ara duzgun bir iki fotosunu atayim bak :) Birde aksi sorma . Her seyi kurcalar... Laptopun anasini belledi :)

olur abi çoçuk sonunda bizim evdede var bitane kardeşim aynı model anlıyorum yani seni tüm arşvimi siler mi bi insan ya ama kızmıcan :D 

boş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

eski yılların marlboro reklamını anımsattı. maşallah, kaderi güzel olur inşallah

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

oyy çok tatlı la :) tü tü maşallah

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    overlocker bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    overlocker bunu yazdı

olur abi çoçuk sonunda bizim evdede var bitane kardeşim aynı model anlıyorum yani seni tüm arşvimi siler mi bi insan ya ama kızmıcan :D kardesim anlamadim niye kizayim

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    wSyspioniC bunu yazdı

oyy çok tatlı la :) tü tü maşallah

sagoluun hepiniz hocalar...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam allah bağışlasın çalışkan ve yakışıklı bi oğlun var kızım olursa oğlun alırmı acaba :)

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

konuya girerken bilgisayar topladın falan sandım haha 

Allah bağışlasın maşallah :)

We can be more, we can be much more.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

ufaklik

MAŞAALLAH... İnşallah ileride vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur..

NOT: Fotomontajın devamı gelecek :)

hocam yap bir iki montaj daha bastiracam :)

Toplam Hit: 5839 Toplam Mesaj: 53