folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Benim Sağlık Sigortam Varmı

Benim Sağlık Sigortam Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

öğrenci belgesini al git. sgk'ya ver.. yardımcı olurlar :)

emekli sandığından tekrar devam sağlık sigortana.

ayrıca 26 yaşına kadar yararlanabilirsin emekli sandığından. ( okuduğun müddetçe deniliyor ama 26 yaşı esas alınır )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

ayrıca 26 yaşına kadar yararlanabilirsin emekli sandığından. ( okuduğun müddetçe deniliyor ama 26 yaşı esas alınır )

Yanlışın var hocam 1 hafta önce mezun oldum aynı gün SGK belge gönderdi.Okul bittimi gel bakalım diyorlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    flassy bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

Yanlışın var hocam 1 hafta önce mezun oldum aynı gün SGK belge gönderdi.Okul bittimi gel bakalım diyorlar

abi bende onu ima etmeye calıştım..

ama edememişim demek ki

üniversitede iken yaş 26'dan sonra sandık kaydını kesiyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

Eğer baban emekli sandığında ise, okumasan da 25ine kadar karşılanıyo zateni belge falan götürmene gerek yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasalil
    sasalil's avatar
    Erkek

öğrenci isen 25 yaşına kadar babamının sigortasından yararlanabiliyorsun. Öğrenci işlerinden belge alıp gitmen gerek. belge üzerinde belgenin ne kadar geçerli olduğunu belirtir. sgk da ona göre uzatır. önceki üni de bu işlemi yapmak için öğrenci işlerinden belge alıyodum yavşak özellikle en kısa süreli olanı veriyodu bana. sürekli uğraş dur. şimdiki üniden aldığım belgeyle 1 sene uzatıyorum. Yanlış duymamışsındır kanımca şubata kadardır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

öğrenci sıfatıyla 25 yaşına kadar faydalanabilirsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

Tc no söyle eczane medula provizyon sisteminden kontrol edeyim.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı

Eğer baban emekli sandığında ise, okumasan da 25ine kadar karşılanıyo zateni belge falan götürmene gerek yok

O bayanlar için geçerli. Hangi Türkiye'de belgesiz bakıyormuş okumuyorsan...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı

Hocam valla 4 yıldır üniversitede okuyorum, hastane git gel yapıyorum şimdiye kadar hiç bi sıkıntı olmadı, en son aylaktım meraktan sgk'ya gittim dedim, ben öğrenci belgesi falan getirmiyom hastaneye de gidiyom, borcum harcım var mı ki acaba diye, kadın bi güldü iyi bi geçircem şimdi sana hazır ol dedi, baktı baktı nedense borç yok dedi, sonradan da dedi ki sen "emekli sandığına" üyesin, okusan da okumasan da 25'ine kadar karşılanıyo zaten, ama işe girersen babandan faydalanamazsın dedi, babam tsk emekli sandığında..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı

Hocam valla 4 yıldır üniversitede okuyorum, hastane git gel yapıyorum şimdiye kadar hiç bi sıkıntı olmadı, en son aylaktım meraktan sgk'ya gittim dedim, ben öğrenci belgesi falan getirmiyom hastaneye de gidiyom, borcum harcım var mı ki acaba diye, kadın bi güldü iyi bi geçircem şimdi sana hazır ol dedi, baktı baktı nedense borç yok dedi, sonradan da dedi ki sen "emekli sandığına" üyesin, okusan da okumasan da 25'ine kadar karşılanıyo zaten, ama işe girersen babandan faydalanamazsın dedi, babam tsk emekli sandığında..

kadın bi güldü iyi bi geçircem şimdi sana hazır ol dedi :D

0:56 dan izle :D ahhaha

http://www.izlesene.com/video/recep-ivedik-2-pizza-kopernik/3244901

Toplam Hit: 2163 Toplam Mesaj: 21