Benliğimle Düello
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------Nikoteen kardeşim yazını baştan sona okudum. Yer yer içerlediğim ve isyan edesim gelen yerler vardı. Naçizane bir iki şey dikkatimi çekti.
-İlk önce cümle kalıpların birbirinin kopyası gibi... İlk cümleyi okuyanlar diğer cümlelere başladığında nereye bağlıyabileceğini tahmin etmekde pek de zorlanmıyordur sanırım.
-İroninin kıvamını belli bir seviyede tutmaya çalışmanın, yazılarının akışı ve devamı açısından çok büyük bir özellik olduğu sanırım sende farketmişsindir. Eğer illa ironik birşeyler eklemek istiyorsan gülleri düşün biraz. Bu kadar güzel olup can yakıyor olması ne kadar ilginç bir ironidir oysa.
-Son eleştirel maddem başlığınla alakalı. Çünkü teknik olarak veya psikolojik olarakda benliğinle kavga edemez yada düelloya tutuşamazsın ki bu da oldukça absürt olur kanımca. Tabi bunlar benim fikirlerimdir. Bu yüzden yazdıklarımı telkin, nasihat veya öneri gibi algılama lütfen...
Ben tüm aksaklıkları duygu yoğunluğuna bağlı cümle kayması olarak tanımlıyorum. Yolun açık olsun kardeşim.
Saygılarımla