Benmi Değiştim Yoksa İnsanlarmı
-
öncelikle herkese iyi bayramlar
gelelim konuya izne geleli daha 5 gün oldu ama hala daha anlamadığım bişey var benmi değiştim yoksa insanlarmı 10 ay önceki
insanlar şimdi aynı deil ne bileyim askere gitmeden önce her akşam takılır ederdim şimdi ne bileyim herkesin bi acelesi var ben
yokmuşum gibi yada bana öyle geliyo herkes askerden sonra değişeceksin insanlar değişecek dedikleri bu olsa gerek en yakın
arkadaşım kardeşim diyebileceğim o bile değişmiş ne bileyim askerlğini yapmış abilerime sorarım nedir olayın aslı askerden sonra herkes
işinemi bakar eskisi gibi olmazmı hiçbişey ?
herşeye rağmen 167 :)
-
senin bakış açın değişmiş olabilir hacım :)
bana da ettiğimiz bir kavgadan sonra dünya farklı bir yer gibi gelmişti. Bazı şeyleri sonradan kavradım
-
Sen değişmişsin,
-
PanxeR bunu yazdı
senin bakış açın değişmiş olabilir hacım :)
bana da ettiğimiz bir kavgadan sonra dünya farklı bir yer gibi gelmişti. Bazı şeyleri sonradan kavradım
belkide hocam herkes kendi ekseninde dönüyo ben ise hala iyilik peşinde onu bunu kırmayayımın peşindeyim belkide böyle olmak lazım geleli 5 gün oldu 1500 tl para gitti benim harcadğım 500 tl ya var ya yok kalanı hep yanımdakiler
-
Ben gittim geldim bi değişiklik olmadı , şimdi sen izine geldiğin için ondan garip geliyodur askerlik bittiği anda kapıdan çıktığın gün yarım saat sonra eski hayatına döneceksin sanki hiç askerlik yapmamış gibi hissedeceksin.
-
sen hariç herkes değişti. sen gittikten sonra muhtemelen toplanıp oyle bir karar almışlardır.
-
tagext bunu yazdı
sen hariç herkes değişti. sen gittikten sonra muhtemelen toplanıp oyle bir karar almışlardır.
muhahahahaha puhahahaha :)))))))))
yok lan askerden gel 1 ay sonra herşey normal olcak
şimdi sen askersin sana kimse pek yanaşmak istemiyor
sivil olunca yine aynı hersey -
banada aynısı olduydu
-
Askerden önce hiç arkadaşım yoktu.
Askerden sonra hiç arkadaşım yok.
End. -
insan dediğin zımbırtı asla değişmez dostum.
-
2 arkadaş var. Bayramda iyi gezer - tozardık diyordum. Sanki anlaşmışlar gibi her sene, ne zaman memlekete gitmeye kalksalar ikiside birkaç gün içinde toz oluveriyorlar. Ben de sap gibi kalıyorum, evde PC başında. Tek gezilmiyor da...
SwateR tarafından 09/Ağu/13 19:54 tarihinde düzenlenmiştir