Benx(Özellikle Hayata Küsen Avira Arkadaşımıza İthafen Paylaşıyorum)
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
ulan filmin sonuna kadar çocuğun psikopata bağlayıp sınıfta katliam yapmasını bekledim ama olmadı :(.
-----------------------------Klass filmini deneyin o zaman konu hemen hemen aynı sonuda dediğin gibi =) lisede geçiyor..
hacı sağolasın muhteşemdi indirdim izledim. benx'teki kötü çocuklar bu filmdekilerin yanında melaike kalır valla. -
indirdik izleyelim bakalım
-
çok sağlam filmdir. dram filmlerinden nefret ederim ama bu film bambaşka.
-
sonu iyi mi bitiyo kötümü anlamadım amk :|çocuk gene aynı çocuk . 1:30dk izledim cocuk gelişir vurus karış olayına girer diye ama tık yok ki .
-
media_center bunu yazdı:
sonu iyi mi bitiyo kötümü anlamadım amk :|çocuk gene aynı çocuk . 1:30dk izledim cocuk gelişir vurus karış olayına girer diye ama tık yok ki .
fatX'in tavsiye ettiği filmi izle hacı Benx'e on basar. -
alt yazılmı hocam ? yoksa TR dublaj
-
sonu on kere değişti lan :) sinan çetinin romantik gibi bişey..
ama şunu gördük boşuna intahar etmyin amq.30 snyeliğie kahraman oluyonuz... şimdi spor haberleri.....
ve gerçekten kendi dalında güzel bi film.ama bi sorun var.. ben hala otistiğim.. ben kendimi nasıl öldürcem şimdi? :/ gülemiyom lan bende aynı bu benx gibiyim rlde
-
zefyhr bunu yazdı:
-----------------------------sonu on kere değişti lan :) sinan çetinin romantik gibi bişey..
ama şunu gördük boşuna intahar etmyin amq.30 snyeliğie kahraman oluyonuz... şimdi spor haberleri.....
ve gerçekten kendi dalında güzel bi film.ama bi sorun var.. ben hala otistiğim.. ben kendimi nasıl öldürcem şimdi? :/ gülemiyom lan bende aynı bu benx gibiyim rlde
o zaman seni amerikan pastası serilerine alalım ardından bi şahin k çaktımı çakı gibi olursun hacum :) şaka maka ver kendini alkole hacı.. -
media_center bunu yazdı:
zefyhr bunu yazdı:
sonu on kere değişti lan :) sinan çetinin romantik gibi bişey..
o zaman seni amerikan pastası serilerine alalım ardından bi şahin k çaktımı çakı gibi olursun hacum :) şaka maka ver kendini alkole hacı..
düşündüm ben onuda çevrem müsait değil alkole fln.. -
gözlerim doldu gerçekten.. gerçekten böyle insanlar varsa gerçekten en zor durumda olan onlardır ya.. bu filmde çok güzel anlatmış... :/