Benzine Kökten Çözüm: İstanbul-Ankara Arası 5 Lira!
-
ExpirE bunu yazdı
kaç saatte şarj oluyomuş
bizdekiler 8 saatte şarj oluyor çin malı :|
-
swordfish bunu yazdı
hiç kimse demiyor ki istanbul ankara arası 250 km mi diye ?
uzun yol gidemezsin 75 den fazla basmıyor, gerçi göstegede 100 yazıyor ama aldanmayın ona :)
-
2 şarj imkanı var, biri hızlı biri normal 4-6 saat evde normal sarj hızlı şarjda ayrı bir makine ile 45dkda sarj olabiliyor, 800kg olacak plastikten bi araç, içi alüminyum kafes olacak. Günde 3-5 defa dışarı çıkmak zorunda olan esnafa iyi bir çözüm bence. Hükümete de allahsız staylası bir kazık.
-
bu seferde yıllık 5 bin tl vergisi olur merak etmeyin
-
motorlar var böle elektirikli bataryası 2 yılda ölüodu.bunlar ne olacak :S 2 yıl sonra 30 bin tl yi çöpe mi atacaz.bataryalarıda ebesinin nikahı kadar pahalı yaparlar
-
MaviGozluDev bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
hep devlete sövüyoruz benzin mazot çok pahalı diye ama tc vatandaşı vergisini vermez vergi kaçırırsa tcde benzine %65 lik vergiyi dayar siz dua edin %100 vergi almıo :)
sonuçta herşeyin bi maliyeti var petrol ülkesi değiliz ama avrupadan amerikadan bile daha fazla vergi ödüyoruz
normal millet avrupada amerikada vergiden kaçamıyor ama bu ülkede herkes vergi kaçırıyor
vergi kaçırıp litresi 5 liraya benzin almak akaryakıt masraflarınıda vergiden düşmek gibisi yok be hoca
bunuda başka ülkede yapamazsın güzel türkiyem :)O zamanda sorarlar devletin çükü bize mi kalkıyo diye. Vergi kaçıranları yakalamak yerine ödeyenlere benzinin kedisinden pahalı vergi ödetilir mi amk.
hoca anti konti işler yapanları vergi kaçıranları sahte fatura kesenleri haram yiyenleri gördükçe devletin böyle davranmasını normal bulmaya başladım artık biz niye haram yemiyoruz biz niye mercedese değilde ferrariye bentleye binemiyoruz diye düşünmeye başladım anladım ki haram işlerin tadı başkaymış
Easx bunu yazdıDaveReed bunu yazdıhep devlete sövüyoruz benzin mazot çok pahalı diye ama tc vatandaşı vergisini vermez vergi kaçırırsa tcde benzine %65 lik vergiyi dayar siz dua edin %100 vergi almıo :)
sonuçta herşeyin bi maliyeti var petrol ülkesi değiliz ama avrupadan amerikadan bile daha fazla vergi ödüyoruz
normal millet avrupada amerikada vergiden kaçamıyor ama bu ülkede herkes vergi kaçırıyor
vergi kaçırıp litresi 5 liraya benzin almak akaryakıt masraflarınıda vergiden düşmek gibisi yok be hoca
bunuda başka ülkede yapamazsın güzel türkiyem :)La olum bazı yorumlarını beğeniyordum bazı konularda görüşümüz uyuşuyordu son günlerde sanki başka bişeye sinirlenip foruma saçmalıyorsun az mantık ara la iki konudur
doğru tespit hocam
birilerine kızdım saçmalayabilirim son zamanlarda
görüşlerimizin uyuşmasına sevindim... -
hoca vergiyi mergiyi gçtimde bunların asıl sıkıntısı batarya ömürleri oluyo aracı alıyosun belli bi süre sonra (tam bilmiyorum ayda olabilir senede )değiştirmen gerekiyo ve buda çok pahalı oluyo aynı sorun bunda da olurmu ne planladınız bu konuda
-
DaveReed bunu yazdı
hep devlete sövüyoruz benzin mazot çok pahalı diye ama tc vatandaşı vergisini vermez vergi kaçırırsa tcde benzine %65 lik vergiyi dayar siz dua edin %100 vergi almıo :)
bunuda başka ülkede yapamazsın güzel türkiyem :)vergi dairesine dilekçeyle başvur kardeşim, litresine 10 lira kesin benden diye.
adam gibi vergi takip sistemi kuramayıp, bütçeden sürekli açık verdiriyorlar, sen kalkmış bütün halkı suçluyorsun.
vitamin takviyesi öneririm sana.
-
RETRET bunu yazdı
bizimkilerin çakma çin malı elektrikli araçla yaptıkları yol günlük 100km civarında yani aylık 3000 km ye yıllık 36000 km ye tekabül ediyor, araçları 30.000 gibi bir fiyata aldılar 3 yılda 1 akü değişimi gerekiyor, akü değişimi 1500 lira :) bozulacak pek bir yanı yok, aşırı konforsuz, çok afedersiniz bok kutusu gibi.
akü değişimi pahalı değilmiş.
esnaf için alternatif olabilir.
-
husnuweb bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
bunuda başka ülkede yapamazsın güzel türkiyem :)vergi dairesine dilekçeyle başvur kardeşim, litresine 10 lira kesin benden diye.
adam gibi vergi takip sistemi kuramayıp, bütçeden sürekli açık verdiriyorlar, sen kalkmış bütün halkı suçluyorsun.
vitamin takviyesi öneririm sana.
senin karne düzgün değilmiydi egzotik araba bakıyordun geçenlerde forumda senin gibilere litresi 10 lira olsada koymaz...
git bak bakalım doğuya herifçioğulları vergi veriolar mı devlet onlardan alamadığı vergiyi batıya yüklüo batıdakilerde sikerim vergisini dio sahte fatura kesio voliyi vuruo...
millet adam gibi vergisini ödese bu sorunlar olmaz
vitaminlerede ihtiyacımız yok Allaha şükür