Beraber Blog Yazalımmı?
-
günde 10 yazı gibi bir örnek vermen bile hatalı tolga..
günde 1 tane bir işi güzelce ve yeterli bir şekilde anlatan yazı eklense site kategorilerine uygun şekilde o bile çok büyük bir şeydir.
iyi bir tema bulup güzelce editleyip işte blogumuz budur dersen daha çok katılım olabilir. yine de msn ekliyim maksat muhabbet olsun. bakarsın güzel fikirler çıkartırız.
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
ne karamsar ad < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> amım yaw?
-----------------------------Hayallerimizi Baltaladın Hacı :D
-
arkadaşlar onu ben öylesine dedim 10 yazı diye
-
RootB bunu yazdı:
günde 10 yazı gibi bir örnek vermen bile hatalı tolga..
günde 1 tane bir işi güzelce ve yeterli bir şekilde anlatan yazı eklense site kategorilerine uygun şekilde o bile çok büyük bir şeydir.
iyi bir tema bulup güzelce editleyip işte blogumuz budur dersen daha çok katılım olabilir. yine de msn ekliyim maksat muhabbet olsun. bakarsın güzel fikirler çıkartırız.
-----------------------------hocam 10 yazıyı ben öylesine dedim. o örnek
iyi bi tema bulup değil blog benim değil herkesin olacağı için herkese ait bi kararla istedim hocam sadece fikiri başlatan benim
-
Bende yazmak istiyorum... Beni de yaz gitsin...
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Bende yazmak istiyorum... Beni de yaz gitsin...
ekle hocam tolga[at] asptr.net -
herkez günde 1 yazı yazsa 10 kişi olsa aylık 300 yazı iyi valla iyi düşünmüşsün
-
ben
-
arada ben de bir kaç konuda yazı yayımlayabilirim..küçük te olsa katkım olsun.
-
yazılar heralde kendiniz yazacaksınız demi ?
yok alıntı olacaksa hiç uğraşma derim :W
bide tahribatta güzel blog tutan ve yazıları tutan kişiler var. daha çok onlarla görüşsen daha makbul olur. mesela Hannibalgan - nowalgin - karatahta - karakutu falan ilk aklıma gelenler.. sanırsam hepsi de blog tutuyo benim fikrim daha ziyade bu tür bi ortam oluşturursanız tutar..
edit: şu an kendimce bi deftere bişeler karalıyom. fikrimi beyan eden yani daha ziyade fikir - görüş biraz siyaset biraz duygusal biraz da heyecan. ama şimdilik dursun. bittiği zaman veririm beğenirseniz tüm yazıları yayınlarsınız tek tek :W