Berat Kandiliniz Mübarek Olsun
-
Allah hayırlara vesile kılsın.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------Bu Gece de O'nu Hatırlamak, O'na Ve Tüm İslam Alemine Dua Etmek Gerekir.. Namazlarınız da, Dualarınız da Ve Gönülleriniz de Bizleri de eksik Etmemeniz Temennisiyle, Hayırlı Kandiller... Allah Bizi Daha Nice Hayırlı Kandillere Ulaştırmayı Nasip Etsin.. Amin.. Amin.. Amin.
-----------------------------hacı şu yazını okurken gözüme avatarın çarpıyo günahmı işliyon sevapmı belli değil :D
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Türk-İslam Alemine;
TÜRK DEVLETİNE - MİLLETİNE;
Hayırlara Vesile olması dileğiyle...
----------------------------- -
Tüm islam alemi için hayırlara vesile olması dileğiyle.
-
Hepinizin beraat kandili mübarek olsun.
-
çok güzel konu açmışsınız da biraz erken olmamış mı sizce?bu konuda birkaç şeye açıklık getirmekte fayda var diye düşünüyorum.öncelikle berat kandili bu sene pazartesiyi salıya bağlayan bu gecedir.fakat meseleyi karıştırmamak lazım.berat kandili gündüzden değil gün batımından itibaren başlar.bu diğer kandiller içinde geçerlidir.çünkü hicri takvime göre gece gündüzden önce gelir.zaten ehemmiyette gecededir.aslında berat kandili diye birşey yoktur berat gecesi vardır ve bu gece de tövbe ve ibadet edilir,gündüzünde de istiyenler oruç tutar.yalnız bu oruç meselesini de karıştırınlar var.gündüzün de oruç tutun deniliyor fakat o gündüz bu gündüz değil,yarın ki gündüz.yani asıl oruç yarın tutulur,geceden sonra gelen gündüzden.ha ben bugün oruçluyum boşuna mı tuttum diyebilirsiniz.elbet Allah onun da karşılığını verir.
-
Kandiliniz Mübarek Olsun.
-
tantum bunu yazdı:
Tüm islam alemi için hayırlara vesile olması dileğiyle.
----------------------------- -
DJ_Alper bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------Bu Gece de O'nu Hatırlamak, O'na Ve Tüm İslam Alemine Dua Etmek Gerekir.. Namazlarınız da, Dualarınız da Ve Gönülleriniz de Bizleri de eksik Etmemeniz Temennisiyle, Hayırlı Kandiller... Allah Bizi Daha Nice Hayırlı Kandillere Ulaştırmayı Nasip Etsin.. Amin.. Amin.. Amin.
-----------------------------hacı şu yazını okurken gözüme avatarın çarpıyo günahmı işliyon sevapmı belli değil :D
-----------------------------Hocam ben o avatara senin çelişkiye düştüğün şekilde bakıyorum ki :) yani tamam savunduğum şeyin aksine bi avatarım olabilir ama o avatar bi şekilde poz olarak hoşuma gitmişti :) sen iki oldun değiştirelim bakalım biraz sofi takılayım :) Ahaa reneye attığım pm sonucunda istediğim fotoğrafı profil resimlerine koymuş :) kullanmayın lan benim bu avatar :D Gzx E Teşekkürü bi Borç Bilirim Kendisinin fotoğrafı :)
-
TÜM-İSLAM alemine kandilin hayırlara vesile olması dileğiyle hayırlı kandiller..