Berbat Bi Gündü
-
arkadaşlar dalga geçmeyin konuyu açan arkadaş gayet ciddi sanırım. arkadaşım sen geyik yapanları boşver en iyisi psikoloji doktoruna danış o sana yardımcı olur.
-
Bune haci ,ben dun otobusun 52 dakikada gittigi yolu yuruyerek gittim amk ,derine inmeyim aci koydu ,ama pis plan yapiyorum ,ocumu alacagim :)
-
abi amk gökhan hocanın yanında küfür ettim yarın sınıfın ortasında ağzıma sıçmadan onu bulup özür dilemliyim tabi özür dilerken tekme we tokatlarındanda açmalıyım :S
-
Okuldakı Arkadaslarımdan bırısı Sevdıgım kıza Gıdıp Teklıf ettı... We bana Dedigi Sey ( ben o kızı Sevdigini Bilmıyodum ) O ankı halı Yasayan bılır kaynar sular Boşalıyor ustune Resmen adamın... skesın Gelıyor arkadas falan tanımıyosun ama dısıplın sucu ws.. :S yada kızın bana karsı Alıcagı tavır Gozumu korkuttu We bı bok yapmadım
Hayatımda Baska bı boktan gun hatırlamıyorum We 2 hafta once oldu bu olay Taze Sayılır...
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
benimki kadar mı kötüydü ??
-----------------------------Küçüğüm; Düşüncelerini Olumlu'ya index'le Olumlu Yaşarsın Hayat & Hayata; Gözlerinle Bakma! Gönlün'le Bak... Gönül Gözün'le.. O Kapakları Açtığın'da O Karanlıktan Kurtulucaksın.... Her Gününe İsyan Etme.Her Günüme Şükrediyorum.Şükret.
-
Hiç sorma benimde dünüm berbattı cüzdan çalındı manievi bayaa şeyle beraber,hafıza kartı ve para gitti bi miktar...Parada değilimde diğer gidenlere moralman çöktüm,dersaneye 3 gündür gidemiyorum amk hep bi bok oluyo.Bugünde benden 1 yaş küçük çocuğun biri diklendi boyu fln küçük görüp uzundu godoş biraz ,çaktım ibnaya gene disipline yolladılar:D vs vs:P