folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Berbat Bi Gündü

Berbat Bi Gündü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar dalga geçmeyin konuyu açan arkadaş gayet ciddi sanırım. arkadaşım sen geyik yapanları boşver en iyisi psikoloji doktoruna danış o sana yardımcı olur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bune haci ,ben dun otobusun 52 dakikada gittigi yolu yuruyerek gittim amk ,derine inmeyim aci koydu ,ama pis plan yapiyorum ,ocumu alacagim :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    abi amk gökhan hocanın yanında küfür ettim yarın sınıfın ortasında ağzıma sıçmadan onu bulup özür dilemliyim tabi özür dilerken tekme we tokatlarındanda açmalıyım :S

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzman05
    uzman05's avatar
    Erkek

Okuldakı Arkadaslarımdan bırısı Sevdıgım kıza Gıdıp Teklıf ettı... We bana Dedigi Sey ( ben o kızı Sevdigini Bilmıyodum )  O ankı halı Yasayan bılır kaynar sular Boşalıyor ustune Resmen adamın... skesın Gelıyor arkadas falan tanımıyosun ama dısıplın sucu ws.. :S   yada kızın bana karsı Alıcagı tavır Gozumu korkuttu We bı bok yapmadım

Hayatımda Baska bı boktan gun hatırlamıyorum We 2 hafta once oldu bu olay Taze Sayılır...

gidene Yol , gelene kol Ver
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yascakucuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    benimki kadar mı kötüydü ??
    -----------------------------

Küçüğüm; Düşüncelerini Olumlu'ya index'le Olumlu Yaşarsın Hayat & Hayata; Gözlerinle Bakma! Gönlün'le Bak... Gönül Gözün'le.. O Kapakları Açtığın'da O Karanlıktan Kurtulucaksın.... Her Gününe İsyan Etme.Her Günüme Şükrediyorum.Şükret.

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Hiç sorma benimde dünüm berbattı cüzdan çalındı manievi bayaa şeyle beraber,hafıza kartı ve para gitti bi miktar...Parada değilimde diğer gidenlere moralman çöktüm,dersaneye 3 gündür gidemiyorum amk hep bi bok oluyo.Bugünde benden 1 yaş küçük çocuğun  biri diklendi boyu fln küçük görüp uzundu godoş biraz ,çaktım ibnaya gene disipline yolladılar:D vs vs:P

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 2014 Toplam Mesaj: 17