Berbat Durumdayım Dertlessek Bıraz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

e nere kadar ooole nere kadar counter oynayacam nere kadar TbT ye takılacam hayat dısarda akıp gıdıyo :S

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:
    -----------------------------

e nere kadar ooole nere kadar counter oynayacam nere kadar TbT ye takılacam hayat dısarda akıp gıdıyo :S

Ne bekliyosun ki hep kazanmayı mı?Bi yerden kaybediceksin ki diğer yönden kazanasın,bu benim yaptığım hocam doğrusuyla yanlışıyla,Ben şuan biraz daha iyi gibiyim,hayatta umurumda değil bi bok yok ki dışarda da birbirine binmeye çalışan insanlar,peh.Bunlar sana göre değil ise arkadaşlarınla olman senin için iyidir belki?

_ICEMAN_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:

ewet arkadaslar dun 3 yıllık ılıskım bıttı ve cok pis depresyona gırdım 2 gundur hıc bısey yemıyorum sadece alkol alıyorum mal olmus durumdayım alkol ve sıgaradan ve cıkmazdayım gerı donmek ıstemıyorum ama merak edıyorum yanı bılmıyorum nası anlatsam yasayanınız vardır ask acısı sizce ne yapmalıym gıdıp konussam bılıyorum 2 ay sonra gene kötü olacaz e konusmasam bunalımdayım kurtulamayacam bu durumadn cunku yalnız bı ınsanım pek fazla arkadası olan bı adam da degılım ıkılemde kaldım kalmadımda ne oldgunu bende bılmyorum arkadaslar ama bıldıgım tek bısey var yardıma ıhtıyacım oldugu ... :(

(konuyu ask bolumune actım main de gorunmedıgı ıcın burayada actım oradakını sılebılırse modlar cok sevınırım)

astim olursan , anlarsin hayatin ne demek oldugunu ...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Hocam Ayrıldıktan Sonra Hiç Takmicaksın Kız Kendini Umursanmadığını Hissettiği Anda

Geri Dönmeye Çalışır Eski İlgiyi İster,Bak Bende Kızdan Ayrılmıştım Kız Kendisi Ayrılıp Gitmişti

Şuan Dayanamıyor Sürekli Mesaj Atıyor Msnde Rahat Bırakmıyor.

Takma S*ktir Et. 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

ewet haklısınız arkadaslar bıde boole bı  yol ızleyım bakalım ne olacak maximmus hocam yok astım olmayalım ya :S :)

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:

ewet haklısınız arkadaslar bıde boole bı  yol ızleyım bakalım ne olacak maximmus hocam yok astım olmayalım ya :S :)

o zaman bi disi yuzunden kendi sagligin ile oynama. gerci ben astima sacma sebepten yakalandim ama , dedigim gibi pat diye vurur benim gibi ortada mal gibi kalirsin ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

bu lafım  genele: her krizi yeni bi fırsat olarak görmeliyiz, bardaktan su dökülmüş ise belki şaraba yer açılmıştır?

buda başlık sahibine: hepimiz yanlız doğduk dostum, ve yanlız öleceğiz ;) (not:ikizleri saymıyom :D)

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

hoca nerdesin sen buluşup dertleşelim zaten iş yok güç yok benimde böle bir şey başımdan geçti  yardımcı olurum

edit: ankaraymış hoca ben ist deyim beee

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 2155 Toplam Mesaj: 19