Berbat Durumdayım Dertlessek Bıraz
-
e nere kadar ooole nere kadar counter oynayacam nere kadar TbT ye takılacam hayat dısarda akıp gıdıyo :S
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------
e nere kadar ooole nere kadar counter oynayacam nere kadar TbT ye takılacam hayat dısarda akıp gıdıyo :S
-----------------------------Ne bekliyosun ki hep kazanmayı mı?Bi yerden kaybediceksin ki diğer yönden kazanasın,bu benim yaptığım hocam doğrusuyla yanlışıyla,Ben şuan biraz daha iyi gibiyim,hayatta umurumda değil bi bok yok ki dışarda da birbirine binmeye çalışan insanlar,peh.Bunlar sana göre değil ise arkadaşlarınla olman senin için iyidir belki?
-
ILKER06 bunu yazdı:
ewet arkadaslar dun 3 yıllık ılıskım bıttı ve cok pis depresyona gırdım 2 gundur hıc bısey yemıyorum sadece alkol alıyorum mal olmus durumdayım alkol ve sıgaradan ve cıkmazdayım gerı donmek ıstemıyorum ama merak edıyorum yanı bılmıyorum nası anlatsam yasayanınız vardır ask acısı sizce ne yapmalıym gıdıp konussam bılıyorum 2 ay sonra gene kötü olacaz e konusmasam bunalımdayım kurtulamayacam bu durumadn cunku yalnız bı ınsanım pek fazla arkadası olan bı adam da degılım ıkılemde kaldım kalmadımda ne oldgunu bende bılmyorum arkadaslar ama bıldıgım tek bısey var yardıma ıhtıyacım oldugu ... :(
(konuyu ask bolumune actım main de gorunmedıgı ıcın burayada actım oradakını sılebılırse modlar cok sevınırım)
-----------------------------astim olursan , anlarsin hayatin ne demek oldugunu ...
-
Hocam Ayrıldıktan Sonra Hiç Takmicaksın Kız Kendini Umursanmadığını Hissettiği AndaGeri Dönmeye Çalışır Eski İlgiyi İster,Bak Bende Kızdan Ayrılmıştım Kız Kendisi Ayrılıp Gitmişti
Şuan Dayanamıyor Sürekli Mesaj Atıyor Msnde Rahat Bırakmıyor.
Takma S*ktir Et.
-
ewet haklısınız arkadaslar bıde boole bı yol ızleyım bakalım ne olacak maximmus hocam yok astım olmayalım ya :S :)
-
ILKER06 bunu yazdı:
ewet haklısınız arkadaslar bıde boole bı yol ızleyım bakalım ne olacak maximmus hocam yok astım olmayalım ya :S :)
-----------------------------o zaman bi disi yuzunden kendi sagligin ile oynama. gerci ben astima sacma sebepten yakalandim ama , dedigim gibi pat diye vurur benim gibi ortada mal gibi kalirsin ...
-
bu lafım genele: her krizi yeni bi fırsat olarak görmeliyiz, bardaktan su dökülmüş ise belki şaraba yer açılmıştır?
buda başlık sahibine: hepimiz yanlız doğduk dostum, ve yanlız öleceğiz ;) (not:ikizleri saymıyom :D)
-
hoca nerdesin sen buluşup dertleşelim zaten iş yok güç yok benimde böle bir şey başımdan geçti yardımcı olurum
edit: ankaraymış hoca ben ist deyim beee