Bermuda Üçgeni

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    Siz hala yok böle bişey deyin.AKP nin yaptıklarına da öle diyenler war bakalım sonumuz ne olcak.

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

sanırım bunu aldığın yerde amı yazmak küfüre giriyo :)

13 rak*****  :)

da vinci ye benzer bi kitap vardı  onda da bunlardan söz ediyordu. adını unuttum...

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bermuda şeytan üçgeninin ne ve nerede olduğuğunu bildiğinizden eminmisiniz ?
    -----------------------------
    valla bende şaşırdım benim bilidiğim 2.dünya savaşında amerikan uçaklarının kaybolduğu japonya yakınlarındaki bir yer.çok aşırı miktarda metan gazı barındırmaısndan dolayı giden gelmiyor yutuyor herşeyi.hala japon yolcu uçakları etrafından dolaşıp öyle giderler gidecekleri yere.Dünyada 3 tane vardı sadece sanırım öyle hatırlıyorum ama en ünlüsü bu bermuda şeytan üçgeni adı verilen yer.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    offspring11
    offspring11's avatar
    Erkek
    haklı oldumu biliyordum abd masonların uşağı okulda çok tartıştım milletle bu konuyu

zayıfa acımak doğaya ihanetir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaBBiT
    RaBBiT's avatar
    Dişi

yok arkdaşlar bunların hepsi doğru,araştırılmış ve ispatlanmış şeyler..da vinci'nin şifresinde ve "melekler ve şeytanlar" da bahsediliyor ince ayrıntısıyla..bunlarla ilgli yazlmş biçok kitap war merak ediosanz bakın..yannz anlaşlmayan tek bi şey war..bermuda gibi bi saçmalk yokk!!buna nası bağlamışlar bilmiyorum.. :S:S:S

It was a lie when they smile and said you won"t feel a thing!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek
    kedidir o kedi

"Murid" Değil "Murit"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    rastlantı diyebilirmiyiz buna ?

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    euRO
    euRO's avatar
    Erkek
    buna en iyi acıklama gelen bir mail arkadaslar sizler la paylasıyor ve bu maile katılıyorum
    Yeter. Bu kadar saf olmayın artık. Bu kadar dikkatsiz davranarak milletin ekmeğine yağ sürmeyin artık. Saflığın boyutu ileri derecelerde...

Neden mi bahsediyorum? Tabii ki güzel memleketimin internet kullanıcılarından.

Sevgili arkadaşlarım.

1. Bir yere üye olduğunuz için fidan dikilmez!

2. Bir yerde oy kullandığınız için Türkiye'de bir kanun teklifi yasalaşmaz!

3. Bir maili 10 kişiye gönderirseniz dileğiniz yerine gelmez!

4. Bir maili ne kadar çok kişiye gönderirseniz o maili microsoft veya aol gibi büyük firmalar takip edip o kadar para yardımı falan yapmaz!

5. Evet bunu da gördük : Microsoft servetini falan dağıtmıyor arkadaşlar!

6. LC Waikiki satılmadı!

7. Domino's Pizza domuz yağı/eti kullanmıyor!

8. Gerçekte yardım bekleyen yanan bir çocuk yok. Varsa da aynı çocuk geçen sene zaten bir kez yanmı ştı!

9. Hastanede kan bekleyen öyle bir vatandaşımız yok!

10. Kokakolayı tersten okuyup yorumlayabilen arkadaşlarımızı da ödüllendirmek istiyoruz.

11. Doları katlayınca pentagonun yanmış resmi oluyormuş. Az daha katlayınca ikiz kulelerin yanmış şekli çıkıyormuş. Evet arkadaşlar bunu da gördük ki dolar, pentagon ve ikiz kulelerin inşasından çok daha önce şu andaki halini almış )

12. Bu maili sana yollayana da yolla. Dostluğumuz pekişsin diyenlere sesleniyorum. Aynı maili göndermeyin. Başka şey yollayın kardeşim!

13. Nike logosunda aslında Allah yazısı gizliymiş. Biz baktık. Göremedik

14. Türk polisi e-posta trafiğini takip etmiyor!

15. Sinemada koltuğumuzun altına aids virüsü taşıyan iğne yerleştirebilen psikopat arkadaşlarımız varmış. Bu kişilerin devlet tarafı ndan halk eğitim merkezlerinde el sanatları alanında hoca olarak istihdam edilmelerini istiyoruz.

16. MSN Listenize biri eklendiği taktirde ciddi problemlerle karşı karşıya kalma riskiniz, söz konusu hacker sizi kafaya takmışsa zaten yeterli
    düzeydedir. Korkmanıza gerek yok. Size birinin zarar verebilmesi için msn kullanmak gerekli değildir

17. MSN paralı olmuyor. Logo mogo maviyken yeşile veya mora dönmüyor. Bir yere tıklamanız da gerekmiyor!

18. Erkek milletini yeren, kız milletini öven mailler erkek icadıdır. Maksat kız msn'i topalamaktır arkadaşlar!

19. israilli bilim adamlarının sivri sinek dna'sıyla oynayıp süper kan emici,on kat daha dayanıklı hale getirdiği ve komşu ülkelerin türkiyede dahil dna haritasını çıkartmakta kullanacağı casus sivrisinek olayı... Tabi mesajın sonlarındaki damarlamızdaki asil kanı kirletmeye yönelik böyle bi girişim i kemalist gençliğin asla kabul etmeyeceği vurgusu karşılıklı akıl sağlığı dilekleriyle vedalaşmamıza yol açmıştır.

20. 1987'den beri dolaşan mail diye bir şey yoktur. O dönemde mail yoktu!

21. Klavyemizdeki 'w, h, k, ğ' tuşları paralı olmayacak. Bunun için sitelere girip millete hit kazandırmayın!

22. Petrol rezervlerimizin üzerine amerika civa döküp kuyuları kapatmış. Arkadaşlar cıva sıvı bir madendir. Tamam ağır ama sıvı!

23. Rus hackerler Türk hackerlara savaş falan açmadı. Açsa da ucu bize dokunmaz!

24. Sizi kimse telefonunuzu kontrol etmek için arayıp sizin kimlik bilgilerinize erişmek için kullanamaz. Faturasını falan da sizin hesabınıza böyle bir yöntemle geçiremez!

25. Tao öğretileri Allah'ın güzelliğini savunan şeyler değildir!

26. Sırf birisinin rüyasına girdi diye o maili iletmemiz dinen şart değil. Bu nu yollamasak dinden felende çıkmayız.

Bunlar bize ulaşanlar. Ulaşıp da aklımıza gelmeyen daha niceleri...

asıl bu yazıyı 10 kişiye gönderin diyeceğim ama yazı anlamını kaybeder
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek

Sinemada koltuğumuzun altına aids virüsü taşıyan iğne yerleştirebilen psikopat arkadaşlarımız varmış. Bu kişilerin devlet tarafı ndan halk eğitim merkezlerinde el sanatları alanında hoca olarak istihdam edilmelerini istiyoruz.

bu süperdi koptum.birde;
    2. Petrol rezervlerimizin üzerine amerika civa döküp kuyuları kapatmış. Arkadaşlar cıva sıvı bir madendir. Tamam ağır ama sıvı!

bu olay doğrudur.amerikan petrol rezervi araştırma şirketleri eskiden araştırma yaptıktan sonra kapamışlardır.Bir süre sonrada türkiyedeki rezervler yeraltında dağıldığı için maliyet arttı ve şu anki duruma geldik

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Aklıma meşhur yazı geldi;

"Bülent Ersoy'un memelerinin arasındaki mesafe ile dötünün çapının çarpımının 100000000 katıda Dünyanın Güneşe uzaklığını veriyor. Bülent Ersoy'u da mı uzaylılar yarattı?"

while (1<2)
Toplam Hit: 4000 Toplam Mesaj: 21