Berserk / Shigurui Gibi Animeler Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dragon ball , dragon ball z candır gerisi heycandır :)

itsin oglum sen adam degilsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bende şu animelerde ne varda millet kırılıyor diyordum  ne zamandır.

izlesem birkaç derken ,   konu iyi oldu

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Yes.

Hocam aradığın şey kan, kılıç ve karanlık bir atmosferse;

Aklıma gelen Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto (Yanlış yazmış olabilirim :D) bir de Samurai 7 var.

Bir çok arkadaş Kenshin diyecektir ama şahsen pek sevmiyorum ben.

Yoksa sadece karanlık bir atmosfer ve kan arıyorsan Elfen Lied, Serial Experiments Lain, Ergo Proxy falan olabilir.

Serial experiments lain yeni anime izleyicisini animelere küstürür hocam :D

Hellsing ultimate ova serisini indirebilirsin.

Sanal dünya alternatifini anlatan bir yapım olarak hayatın sıkıcı ve sıradan anlarını (örn: "koltuğa mı otursam lan" dediğimiz an) işlemesini ben çok sevdim, yerinde de buldum

en son titanlı bir anime izlemiştim devler saldırıyordu bir yere, havada polen uçsa sinir hastası gibi tepkiler verilen animelerden nefret ediyorum ya da basit katarsisler insana ergence geldiği için thor karanlık dünya niye izlemiyorsam animede o yüzden izlemiyordum,

ghost in the shell denemiştim o da biraz saçma gelmişti bana ama bu "lain" olayını sevdim. Çok mükemmel bir felsefi arkaplanı falan yok ama istediğim sakin anime deneyimini verdi bana.

Yeni anime izleyicisi olayı, önceden sadece death note ve code geass izlemiştim, birde emrenin verdiği bir anime vardıda onu da sırf karpuz yerken zaman dolsun diye izliyordum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    kvasir bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Yes.

Aklıma gelen Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto (Yanlış yazmış olabilirim :D) bir de Samurai 7 var.

Yoksa sadece karanlık bir atmosfer ve kan arıyorsan Elfen Lied, Serial Experiments Lain, Ergo Proxy falan olabilir.

Sanal dünya alternatifini anlatan bir yapım olarak hayatın sıkıcı ve sıradan anlarını (örn: "koltuğa mı otursam lan" dediğimiz an) işlemesini ben çok sevdim, yerinde de buldum

en son titanlı bir anime izlemiştim devler saldırıyordu bir yere, havada polen uçsa sinir hastası gibi tepkiler verilen animelerden nefret ediyorum ya da basit katarsisler insana ergence geldiği için thor karanlık dünya niye izlemiyorsam animede o yüzden izlemiyordum,

ghost in the shell denemiştim o da biraz saçma gelmişti bana ama bu "lain" olayını sevdim. Çok mükemmel bir felsefi arkaplanı falan yok ama istediğim sakin anime deneyimini verdi bana.

Yeni anime izleyicisi olayı, önceden sadece death note ve code geass izlemiştim, birde emrenin verdiği bir anime vardıda onu da sırf karpuz yerken zaman dolsun diye izliyordum.

Eğer sakin animelerden istersen mushishi yi öneririm. Sakin derken sıkıcı anlama, izleyince anlarsın zaten.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    kvasir bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Yes.

Eğer sakin animelerden istersen mushishi yi öneririm. Sakin derken sıkıcı anlama, izleyince anlarsın zaten.

lainde sıkıcı değil ya böyle güzel o durgun anları, bir mesaj veriyor gibi. Benim anlamadığım sağda solda bunun japonyada çocuk dizisi olduğunu okudum.

kvasir tarafından 23/Tem/14 17:24 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek
    cem-engine bunu yazdı

shounen için sırasıyla

-naruto

-hunter x hunter

-D.Gray-Man

-Fairy Tail

-Bleach öneriyorum

özellikle ilk ikisi

d gray man başlamadı mı hocam tekrar. çok sağlam anime idi yazarı hastalandı mı ne olduysa 2 3 yıldır ses yok.

Ninjaların Tanrısı...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

animeye yeni başlayacak olanlar ilk death note izlesin zaten kısa sonra naruto naruto bitince naruto shippuden zaten 1 ay falan sürer bitirmesi, sonra one piece, evet artık deneyimli bir anime izleyicisisiniz

Toplam Hit: 1438 Toplam Mesaj: 18