Beş Aylık Net Arkadaşı İçin 1000 Km Ye Ziyaret
-
evet beyler bizim okuldan biri işte bunu yapmak üzere bu ayın 16 tısına istanbullara gidecek olan bu arkadaş gerçekten başarılı olabilirmi bu çok düşündük ama bilemiyoruz kız buna bakmaz gibi geliyor bize ama gidecek yorumları bekliyoruz "dorumu-yanlışmı" gitmesi
-
şimdi aşk desem..netten aşk olmaz olsada hayır gelmez
mala vurmaya gidio desem istanbula git gel ordaki masraflar 100 ytl en azından
e ben 100 ytl ye kendi sehrimde rus bulurum :D
bilmiom mantıksız geldi bana
-
valla durum aslında okadar hassas kı :)
sımdı arkadasının beklentısı cok onemlı yada ne aradıgı ?
aradıgını bulduguna ınanıyorsa net uzerınden belkıde ılerde gorustugune pısman olacagı bı arkadaslıga devam edecegıne gorsun anlasın bı kendını tartsın
aslında bu onemlı arkadasın kızdan hoslanıyor ve ılerde bıseyler olabılecegıne ınanıyorsa gormelı
gormelıkı bu ısın yuruyup yuruyemeyecegını anlamalı...
-
arkadaş kıza hasta vurma olyı yok aşk var gidecek konuşacak üç gün sonra dönecek çok ileri dönük düşünüyorlar (mış) şimdi deen evlenme pilanı filan gitsin görsün dedik ama bakalım
-
enayilik biraz :) başka bişey demem ama eger kısmetse olur :D
-
bazen nette tanısmanın daha mantıklı olduguna bıle ınanmaya baslıyorum ...
kısmetınde varsa zaten olması gereken kisi oysa degıl net cehennemın dıbı olsa allah yıne onu karsısına cıkarır
3-5 yıl aynı ortamda tanısıp bırbırlerını tanıyarak evlenenlerden ne hayır gordukkı
gorucu usuluyle evlenıp 40 yıl evlı olanlar nasıl yasıyor aynı evde ?
hem 40 yıl evlı kalsanda ne kadar tanıyabılırsın kı karsındakını
onemlı olan sanal gercek yasam degıl
durustluk
ıkı kısının bırbırıne karsı olan kalben ve beynen dusuncelerı samımıyetı onemlı olan bu
dogruyu bulduguna ınanıyosan kacırmayacaksın
hersey kadının elınde erkegı tanımaya anlamaya calısır anlayıslı olursa
hıc alakasız cıftler bıle 1500 yıl beraber yasayabılır
:)
hersey kadının kımlıgıne baglı
dogruyu buldun mu :) al kaçır ehe :)
-
öncelikle selam herkese arkadaşımız bahsettiği şahıs benim burda konu açtığını söyledi bende üye oldum birşeyler yazayım dedim...öncelikle ben üniversite 1.sınıfta okuyorum adana da bahsettiğimiz kızda lise sona gidiyor meslek lisesi olduğu için doğal olarak sınavsız geçiş yapacak zaten sınıf 1.si 2 yıllığa direk girme şansı çok yüksek eğer tercih hatası falan yapmassa...neyse yorum yapan arkadaşlara teşekkürler ypacak olanlarada şimdiden teşekkürler
gelelim konuya ben ocak ayı başında grafiti sitesinden bir msn adresi eklemiştim kız çıktı kıza siteye öylesine üye olmuş normalde sitelere üye olan birisi değilmiş..ha şimdi siz diyeceksiniz ki madem düzgün bir kız niye msn adresini gizlememiş bende size derim ki kız bana msn şifresini verdi istediğin kişiyle konuşabilirsin dedi sınıf arkadaşı ve ailesinden başka listesinde tek yanbancı benim... yani herneyse konuşmaya başladık hemen hergün konuşuyorduk 1saat yarım saat haftasonları birazdaha fazla ama kıza avatarda pek resimlerimi göstermiyordum oda bana göstermiyordu birgün merak ettim cam açtırdım bende ona açtım tabi neyse gördüm sonra kızı bugünlerde 3 ay olacak 3 aydır da günde 2 saat telefonda konuşuyoruz o gün bugündür telefonda olsun msn de konuşurken olsun bir kere bile tartışmadık kavga etmedik bir olay olsa hep birimiz alttan aldı sesimi hiç yükseltmedim ona telde konuşmaya başladığımız günden beri...ailesi biliyor annesi biliyor babası zaten vefat etmiş 12 yıl önce benimkide 3 yıl önce belkide bu yüzden de birbirimize çok bağlandık...herneyse herşey yolunda şimdilik gidip görecem hoşlanıyorum,kız harbi kız benim için çok fedarlıklarda bulundu herşeyini anlatıyor bana başına ne gelirse iyi kötü şimdiye kadar hiç yalan söylemedi...herneyse 4 yıl önce bir kızı sevmiştim aynı sınıftaydık sevdiğimi söylediğimde beni istememişti 3 yıl peşinden koştum istemedi beni gitti en yakın arkadaşımla çıktı bu olaydan etkilenmiş olmalıyım ki yanımdaki bi kızla çıkmak istemiyorum heralde uzaktaki kızdan ayrılsam bile bida görme ihtimalim yüzde sıfır gibi birşey heralde çekip giderse koymaz diye düşünüyorum yanımdaki kıza bakarak çünkü yanımdaki kızı hergün veya 2 güne bir görme şansım var ama ben unutmak için hiç görmedim fazla 3-4 yıldır 3 yada 4 defa gördüm hiçbirşey hissetmedim demekki unutmuşum...
herneyse 13 gün sonra kızı görmeye gideceğim 3 gün herşey yolunda allah a çok şükür çok seviyeli bir ilişki bu sanal alem yalan alem ama harbi insanlarda çıkıyor buraya yine notlarımı yazacam ilişkim hakkında inşaallaj herşey yolunda gidecek allah ın izniyle herkese sevgiler saygılar...
-
kaçıracam zaten vermezlerse ehe ehe:D:D
-
pesimist_cool_rap bunu yazdı:
-----------------------------kaçıracam zaten vermezlerse ehe ehe:D:D
-----------------------------
eh hade kolay gele :)))hosgeldın tahrıbata :)
pesimistzombi den ses cıkmadı insallah dedı gecıstırdı ama
senden ısterız tatlımızı valla
soyleyeyım 15...küsür kişiyız
hemen para bırıktırmeye basla
:)
-
enayilik biraz :) başka bişey demem ama eger kısmetse olur :D
evet kardeş enayilik gibi oluyor biraz demi diyeceksinki kıçının kaşınırlığı neyde adana dan istanbula gidip kız arkadaş arıyorsun...ben güveniyorum oda bana güveniyor yanımda olsa belki bu kadar seviyeli bir ilişki olmazdı ama şimdi herşey yolunda enaylik dediğin para harcamaksa babamın kat kat evleride olurdu şimdi benim altımda mercedes te olabilirdi hergün bir kız da değiştiriyor olurdum ama ben öyle yapmadım param olsada yapmıyacağım ...param var istanbula gidip orda kalıp kız arkadaşımla birşeyler yiyip içecek kadar dünya malı dünyada kalacak...enayilik demeni ben böyle algıladım masraf yapmak enayilik olacak heralde...burdan bi kızla çıksam pastaneye götürsem en fazla 10 ytl hesap çıkacak işimi görecem 1 hafta sonra kıza basacağım tekmeyi sonrada ben erkeğim diye gecezeğim ortalıkta bizim annemiz kız kardeşimiz var arkadaşlar ayrıca müslüman bir toplumuz böyle şeyler bana çok terss ayrıca ben milliyetçi düşünen bir insanım milliyetçi insanlar ve müslümanlar allah ın kulunu kullanmazlar kullanmamalı asla...azdıysan kerhaneye git kardeşim o kadar....... neyse yorumun için tşklr
-
hoşbulduk sağol aylık 400 ytl para geçiyor elime babamdan kalan emekli maaşı+burs karşılıksız sınıfta tek bana çıktı neyse
bir aylığımızıda tahribat sakinlerine feda ederim sorun deil tatlı yersinizi birgün merak etmeyin tatlı olursa söylerim size nişan söz:D herneolursa zaten kıza yolladığım yüzük var şimdi parmağında hiç çıkarmıyor sözlü gibi bişeyiz görmeye gidincede tek taş yüzük almayı düşünüyorum haha:D