Beşiktaş - Konyaspor Maç Bileti Loca
-
MbK bunu yazdı
Ben normalde polis arkadaslarimla istedigim tribune giriyorum. 100 tl bana cok gelir. Maksat bira cerez vs paraniz ciksin. :-))))
sen nasıl bir ölücüsün :/
-
MbK bunu yazdı
Ben normalde polis arkadaslarimla istedigim tribune giriyorum. 100 tl bana cok gelir. Maksat bira cerez vs paraniz ciksin. :-))))
😃 sende haklısın. Valla kimse gitmesede ben mi gitsem. 2dir çıkıyo. Satıp paraya çevirmeye çalışıyorum. Zaten ucuzdan veriyorum. 700 TLlik bilet.
-
Son zamanların 100 kağıt teklifim geçerli,)
-
Son zamanların 100 kağıt teklifim geçerli,)
-
EmiRReiS bunu yazdıMbK bunu yazdı
sen nasıl bir ölücüsün :/
Abi beni taniyosun. İstediğim tribune gecis serbest bana. Bana da vodafonedan ara ara bilet cikar beleş veriyorum eşe dosta. :-))
-
beyler varsa çevrenizde maça gidemeyecek vs benim passo boşta bekliyor yatıyor armağan olarak kabul ederim tribünde sen yoksan biz olalım :W
-
RaKBeNaDaM bunu yazdıDelegado_Zero bunu yazdı
Hocam seni takibe alıyorum :) pazartesi olmasından mütevellit alamıyorum bunu ama umarım bi CL müsabakasında görüşürüz.
Hocam o maçlara biletleri ayırdılar. Alınmazsa sıra senindir. =)
ben ayırdım değil mi ? :)
-
Freak bunu yazdıRaKBeNaDaM bunu yazdıDelegado_Zero bunu yazdı
Hocam seni takibe alıyorum :) pazartesi olmasından mütevellit alamıyorum bunu ama umarım bi CL müsabakasında görüşürüz.
Hocam o maçlara biletleri ayırdılar. Alınmazsa sıra senindir. =)
ben ayırdım değil mi ? :)
Aynen abi =)
-
Satıldı
-
RaKBeNaDaM bunu yazdı
Satıldı
Gözün aydın hocam umarım ucuza gitmemiştir fiyatı çok iyiydi çünkü :)