Beşiktaş In Başkanı Maçı Sattı Ama Ya Beşiktaş?
-
Aaa pardon orjinal eşyalar kısmını görmemişim.. :))
-
Kokain abi sen diebilirsin ama ben demem.fenerli dediğin adamın en azındn bi tane forması olmalı bence.Hem yardım için hem de sevdiğin kulübün bi parçası sende.Ben öle düşünüyorum wala.
-
Birbirinizi vurun bizde izleyelim hadi :)
-
arkadaşlar bjk lılara seviyeli bi soru sordumm.Beşiktaş Jimnastik Kulübünün başkani (tabii ki icraatları tartışılacak bi tek çenesi var icraat olarak) Bu başkanın ne dediğini hepimiz basından duyduk bırakın fb lileri bjk lı yazarlar bile veryansın yaptılar.Tabii ki yorumunuzu (küfürsüz) merak ettim.Fikrimide beyan ettim ama bu başkanınızın kırdııı potu hafifletmez tabiiii.
-
ben galatasaraylıyım ama sana şunu söleyebilirim beşiktaş tarihinde sıralama yapılsa sebadan sonra en ii başkan kendisidir.demirören gaz grubundan bir çok miktarda para çekmiştir klüp için.ve geçen bi açıklamasında beşiktaşın borcu 35 milyon dolarmı neymiş kendi döneminde 8 milyon dolar fazladan borç oluşmuş aldığnda 27 milyon dolarmış yani ben bırakıcağım zaman 8 milyon doları cebimden veririm demiş.işte böle bi adam.bilmeyenlerede sölim kapalıdan gelmiş gerçek bi bjk lidir.
not:galatasaraylıyım -
nedir bu fblilerin çekememezlikleri siz maçları parayla alıyosunuz adam galatasarayın şampiyon olmasını istiyor diye ortalığı yaygaraya veriyonuz ak adam isteğini sölemiş sanki maçı sattım galatasaraya yenilcez dedi....
not ::P GALATASARAYLIYIM!!! -
Wala kelvin maçı satcaz yenilcez demedi ama ben bjk yenilmezse şaşarım o konuşmadan sora.
NOT:SONUNA KADAR FENERBAHÇELİYİM...
Hani işlk baştn gs li olupta fenere dönen veya fb li olupta gs li olanlardn deilim. -
mına koyim ilk defa bu forumda küfür yazıcam galiba değiştirin bu başlığı olay çıkmasın.çoluk çocuk istediğini yazıyo bişey demiyoz da kimse kalkıp BEŞİKTAŞ' ıma laf söyleyemez burda satılık kulüpler bellidir zaten satılık kulupler parayla yönetilen adi şerefsiz kuluplerdir onlar kendileri gibi zannederler her kulubü kendileri 3 kuruşa babalarını bile satarlar ama BEŞİKTAŞ IN burda lafı geçmez şike şaibe FB ve GS E AİTTİR kendileri defalarca her tütlü çirkefliği yaptıkları için her kulübü öyle zannederler.tekrarlıyorum derhal kaldırın bu başlığı ve topiği.
-
bâş üstüne...
-
armut ne dion olm.harbiden armutluk var galiba?
Toplam Hit: 3736 Toplam Mesaj: 23