Besiktas Li Olasim Var...
-
maci izlemedim ama bugun kiminle konussam dunku besiktas macindan cok besiktasli taraftarlarin stadda yaptigi tezahurattan, attiklari sloganlardan, 90 dakika boyunca hic susmadiklarindan bahsediyorlar.
bir fenerbahceli olarak carsi grubunu burdan tebrik ediyorum.
-
harika idi dunku mac bende stadta idim oyle boyle deil ben bazen macı bırakıp taraftarları izledim ve suan sesim kısık ballı süt içiyorum durmadan
-
hocam bende izleyemedim maçı senin konuyu görünce aklıma geldi maç.. yenmiş BJK 2-1 helal olsun gerçekten...
fenerde yenseydi iyi olcaktı ama olsun mağlup yok hiç değilse... -
ÇArşı'yı 2 yıldan beri biliyorum tam çarşı ruhuna sahibim diyemem ama 10 yıldır Beşiktaşlıyım hll olsun onlara(çarşı)
-
Taraftar süperdi,spiker bi ara maçı bırakıp taraftarı anlatmaya başladı :) İkinci yarının ilk on dakikasında ahenkle sürekli aynı tezahuratı yapmaları mükemmeldi yav..
-
çarşı çarşı dedikleri kadar varmış... bir gs'li olarak beşktaşıda beşiktaş taraftarınıda kutluyorum....
-
bende fb li olarak tebrik etmek isterim ama bence dünkü maçta önemli olan taraftar değil bjk nin aldığı 3 puandı..çok kral oldu bence. :)
-
haha ben doğuştanım :))
-
under amca gfb'den vazgecme :D ama çarşıda sağlamdır harbiden..taraftarlar arasında en sağlamlarındandır..dün gecede güzeldi..
-
çarşı gerçektende harika bi taraftar grubu bölesi görülmedi bencede :) bende bi gsli olarak çarşıyı kutluyorum harika iş yaptılar dün ama 60.dakikadan sonra susdular biraz:D
-
Hoca çarşı'yıda aşırı abartıyo millet :P
Bu akşam ultrAslan gecesi : )
Toplam Hit: 5796 Toplam Mesaj: 32