Beşiktaş Ya Da Ortaköy Civarlarında Güzel Mekanlar?
-
Merhabalar,
Yarın ilk buluşma gibi birşey olacak da. Güzel bi yere götürmek istiyorum. Pek de bilmiyorum o tarafları. Öğrenciye uygun nereler var?
Tavsiyeleriniz nereler?
Bu arada avrupa yakasında ya da anadoluda kadıköy taraflarında da diğer önerileriniz çok makbule geçer :D
-
Valla benim hatunla istanbulun gezmediğimiz yeir kalmadı herhalde Ortaköy Esma sultan yalısının ( sanırım şeffaf odanın çekildiği yer ) çaprazında 6 katlı 1 kumpirci var en yukarı katı çok güzeldir.
Eminönü taraflarında Bayezid camının altında Ağa kapısı diye 1 mekan azcık tuzludu ama güzeldir .
Kadıköy de moda'nın yakınlarında cafe karma var güzeldir hocam -
beşiktaşda thales var kartalın orada güzel, nezih mekandır tavsiye ederim.
-
Öğrenci arkadaşlar yol göstersin derim.
Nezih mekana gidip hesapla başbaşa kalma sonra. :-)
Beşiktaş merkezde bosphorus cafe var iett duraklarının yanındaki binanın en üst katında.
simitçi falan var onun içinden çıkılıyo en üst kata.
Boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı kişi başı 35 tl. :-)
Saat 12'den sonra kahvaltı servisii yok yalnız. :-)
-
anil bunu yazdı
bilseydim giderdim ya adına gıcık olmuştum..thales ne amk
bu arada ortaköy taraflarına hiç gitme hocam..beşiktaş öğrenci mekanlarıyla dolu..
-
anil bunu yazdı
thales var . Kaset var , şimdi beşiktaş da meydana girdin tüm kafeler sana serbest rakı balık mekanlarıda öğrencilerede uyun yerler var.
-
bebekte mekanlar var epey hocam ama fiyat accık türk standartlarında olsun diyosan gitme imkanın araç vs varsa emirgan sütiş tavsiyemdir.. =)
-
yıldız korusuna kahvaltıya gotur mis gibi orman yesillik sincaplar felan ortam cok iyi
ogledn once gidersen konaga gidinn,ogleden sonra giderseniz kir kahvesi var hemen konak altinda.
gidersen barbarostan git ama. yokus cikmamis olursun ,ytunun ust kapısı ndan asagi inicen ertuğrul sitesi durağında inip.
-
barboros bulvarından aşagı inerken sağdaki cafeler çok guzel.