Best Fm Yayınını Durdurdu
-
zputnik bunu yazdı:
-----------------------------
AMpul bunu yazdı:
3 er 5 er ölse kimsenin sikinde değil toplu ölünce ne değişiyor amk.
-----------------------------Haklısın 3 canı yitirmek de aynı, 20sini de 1ini de.. Tepki hep aynı olmalı.
Ama zihniyet senin gibi olmamalı. "3er 5er ölse" ne biçim bir tabirdir?
-----------------------------Adama yüklenmeyin doğru söylüyor, 1 tanesini 20 tanesiyle bir tutmazsan o birler, 2'ler birikir 100 olur, 150 olur.
-
Fatih bunu yazdı:
zputnik bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------Haklısın 3 canı yitirmek de aynı, 20sini de 1ini de.. Tepki hep aynı olmalı.
-----------------------------Adama yüklenmeyin doğru söylüyor, 1 tanesini 20 tanesiyle bir tutmazsan o birler, 2'ler birikir 100 olur, 150 olur.
-----------------------------Hoca,
yüklenmedim. farkındaysan da ilk kelimem haklısın oldu. Hitap biçimi hatalı sadece. Ya da benim kanıma dokundu.
-
helal olsun, ilk kez bir yayıncı böyle sorumlu davranıyor... yapılması gerekeni yapıyor
-
Fatih bunu yazdı:
zputnik bunu yazdı:
AMpul bunu yazdı:
----------------------------- -
Helal olsun Best Fm'e
-
delikanlı radyo sabah dinlerken bugun hareketli müzik yok slow çalıcaz dediler bide baktım ki yayını kapattılar walla helal olsn
http://www.bestfm.com.tr/ sitedede belirtmişler .
-
televizyonlar yayın yapmasın.
-
Helal kardeşim hakkaten adam gibi adamlarmış inşallah sırf reklam için yapmamışlardır bu kadar vicdansız değilerdir inşallah vicdanlarının gerçek sesiyle bunu yaptıysalar helal olsun adam gibi adamlarmış....