folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Betta Yem Yemiyor 2 Gündür

Betta Yem Yemiyor 2 Gündür

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar 8-9 gün önce bir betta balığı aldım erkek. Aldığım ilk gün çok canlı idi keza şimdi de öyle de 2 gündür yem yemiyor.  Almanya'dan misafirler gelmişti , fazla kalabalık olmasın ayak altında da dolaşmayayım diye başka yerde kaldım. Diğer gün geldim baktım akvaryumun içi yem dolu, su bulanmış balık da öyle diplerde geziniyor. Hemen suyu değiştirdim, içerideki yemleri de temizledim attım. Daha sonra balık bi canlandı kendine geldi, daha iyi oldu o duruma nazaran(ya da bana öyle geldi, bilemiyorum ama canlandığı bariz belli idi). Bunlardan sonra 2 gündür hiç yem yemiyor. Balık canlılığından, hareketliliğinden hiçbir şey kaybetmemiş durumda. Çok aktif yani, gayet de güzel gidip geliyor. Kafama takılan balığın neden yem yemediği. 

İlk günlerde yem ile beraber karınca da veriyordum, acaba karıncayı istedi de yemleri mi yemiyor artık ? Bu olabilir mi sebep ? Şu an bahçeden 2 karınca getirdim, ikisini de mideye indirdi.   

Bu balığı nasıl kuru yeme alıştıracağım tekrar ? Eğer canlı yem istiyorsa normale nasıl döndüreyim bilemedim şimdi. Sürekli karınca avına mı çıkacağım ben bahçeye ? Yardımcı olun arkadaşlar ya kafam allak bullak.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

kisin evde karinca mi beslicen :) karinca yedigine gore saglikla ilgili degil skintisi. bendekiler hic canli yem yemedi bu yuzden bilmiyorum hocam ama alisma sikintisindan dolayi bende vermiom baliklara

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

acıkınca sike sike yiyecek hocam

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Ölecek olan balık dipte gezer bi arkadaş demişti.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Ölecek olan balık dipte gezer bi arkadaş demişti.

Duruma gore belki değişir ama benim bildiğim sağlıklı balık dipte gezer. Ölecek balık ise sürekli su yüzeyinde gezer. Hatta balık alırken dipte yüzen hareketli balık almaya dikkat edilmelidir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

@rakkoc     

bir de kraliçe karınca bulup onu da kolonileştirmek lazım herhalde kış için, yoksa halim harap olur :D  

@128Kbps

inşallah öyler olur hocam, 1 gün daha bekleyeyim bakayım durum ne olacak

@JuMaN

bizde öyle bir durum yok çok şükür 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hocam balıkta ağzının tadını biliyor demekki :D hocam et içerikli yemler var onlardan al birazcık eğer yerse devamınıda ondan alırsın ama sadece et içerikli olanı alma bitki içerikli olanıda alıp karıştır öyle verki balık sadece birine alışmasın

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

dinlenmiş suyla mı değiştiriyorsun suyunu hayvanın?

tahribat.com a can feda
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

@enesshn18 

Petshop'a gittim, yemleri ayarlayacaklar ben de deneyeceğim, umarı sonuç alırım.

@yawuz

evet hocam, en az 4 gün dinlenmiş su.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bu balığa topak yemlerden günde 1 tane atsan yeter biliyorsundur. Yani çok yem atıyorsan hayvan hepsini yemez ve sen de hiç yemiyor gibi görebilirsin. Ayrıca bakılçılarda bitki ağırlıklı ya da et ağırlıklı yemler var. Bunlarda değişik değişik deneyebilirsin ki bildiğim kadarıyla Beta öyle çok yem seçmez.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    telefonun niye kapali amk

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
Toplam Hit: 2278 Toplam Mesaj: 13