Beyaz Bir Ölüm | Muhsin Yazıcıoğlu Belgeseli
-
griffin bunu yazdı:
-----------------------------
ne gerek varki bu kadar paylaşıma ya tek konu olcak yada olmicak google denen bişe var ara ordan
-----------------------------Simdi senin bir arastırma yapacagın zaman Googleden önce TBT'ye baktığını tahmin edebiliyorum.
- Bir tbt'ye bakayım vardır orada,kesin vardır. ( Kişisel düşüncemdir. )
Bende bu belgeseli gördüm. ve paylasayım dedim. Merak eden arkadaşlarımız olabilir.
Bakınız
angels_demos bunu yazdı:belgeselde eli kanlı katil olduğunu da söylüyor mu?
angels_demos arkadaşımız merak edip indirip bakacaktır belki?
İşte Bu yüzden paylasım gereği duydum.
-
APPaLLoSa hocam salla ya harbiden 10 numara paylaşımlar yapıyorsun.
Tepki verenleride anla boşver , herkesin bir görüşü var.Seven var sevmeyen var olur böyle şeyler .
Eline koluna sağlık kolay gelsin .
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
-----------------------------griffin bunu yazdı:
ne gerek varki bu kadar paylaşıma ya tek konu olcak yada olmicak google denen bişe var ara ordan
-----------------------------Simdi senin bir arastırma yapacagın zaman Googleden önce TBT'ye baktığını tahmin edebiliyorum.
- Bir tbt'ye bakayım vardır orada,kesin vardır. ( Kişisel düşüncemdir. )
Bende bu belgeseli gördüm. ve paylasayım dedim. Merak eden arkadaşlarımız olabilir.
Bakınız
angels_demos bunu yazdı:belgeselde eli kanlı katil olduğunu da söylüyor mu?
angels_demos arkadaşımız merak edip indirip bakacaktır belki?
İşte Bu yüzden paylasım gereği duydum.
sayende muhsin yazıcıoğlu nun belgeseli oldugunu ögrendim. durduk yere google muhsin yazıcıoglunun belgeseli diye aratıcak halim yoktu. Eline sağlık -
Oncelıkle paylasım ıcın tesekkurler . Cokda yerınde olmus. Kendısının oldukten sonra degerı anlasıldıgına ınanıyorum . Allah rahmet eylesın.
Google'da bu sıtede bulunan hemen hemen her bılgıyıde bulabılıyoruz o yonden dusunursek. O zaman bu sıtenın ne anlamı var hepımız google'a takılalım. Ama burda bır arkadaslık ortamı paylasım ortamı olusturulmaya calısılıyor hatta calısılmıyor olusmus. Maksat konu uzerınde gorus bıldırmek tartısmak ve baskalarından fıkır almak.
-
angels_demos bunu yazdı:
belgeselde eli kanlı katil olduğunu da söylüyor mu?
-----------------------------kanıt sun, inandır beni hacı bilgilenmek istiyorum.
-
angels_demos bunu yazdı:
belgeselde eli kanlı katil olduğunu da söylüyor mu?
----------------------------- -
çok güzel bir paylaşım eline sağlık hocam:)
-
Rahmetliye eli kanlı katil diyen ergenler,
Hangi devrimci abinizden dinlediniz bu hikayeyi?
Devrimci abileriniz ODTÜ'de Ülkücü genç "DURSUN ÖKKUZU'yu" nasıl kahbece, şerefsizce öldürdüklerini de söyledilermi?
Dursun ÖNKUZU odtü'lü solcular tarafından, üniv. yurdunun 3. katında ciğerlerine bisiklet pompasıyla hava basıldıktan sonra, aşağı atılmıştır.
-
üstad çok sağol indriorum
Edit : şu an izliyorum güzel bir belgesel -
trtde izlemiştim :) güzel belgeseldir