Beyaz Eşya Alacağım Tavsiye
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Vestel'i bedava verseler eve sokmam. Bak tekrar söylüyorum "Vestel'i bedava verseler eve sokmam" Tüm beyaz eşyalarım arçelik. Sadece ocakta sıkıntı yaşadık. Ankastre aldık fakat leke tutuyor, değişim oldu ancak yine leke tutuyor.
Garanti süresi nedir hocam değişimi hangi şartlarda yaptılar.
-
Hotpoint al keyfine bak
-
feykbey bunu yazdı
Hotpoint al keyfine bak
Model ve fiyat önerisi yaparsanız sevinirim. Hotpoint menşei nedir?
-
ARÇELİK Buz dolabı aldım 3 sene garantisi vardı herhalde + para verdim ek garanti aldım buz dolabı 3 sene sonra bozuldu sıfırı ile değiştirdiler.
-
Hocam Arçelik servisinde çalışan arkadaşımın dediğini kısaca anlatim.Klima asla alma (soğutan kısımdaki sargılar zamanla gevşiyor ve soğutmuyor)beyaz eşyada paslanma yaşıyorsun fırın,çamaşır makinesi(yine arçelik).Ama yinede şans işi.Bana kalsa garantiyi uzun tutan firmaları tercih et yada extra garanti al derim ilerde çok rahat edersin
-
ağustos da evlendim hepsini arçelik ten aldım çok memnunum hiç sorun yok kullanış performans elektrik tüketimi sessizlik herşey çok iyi. (bulaşık mak. buzdolabi çamaşır mak. klima) Tavsiye ederim. Servis olarak da heryer de var. Mesela bulunduğum ilçe de sadece arcelik servis var. Düşünürsen fiyat konusunda da konuşurum senin için.
-
krey87 bunu yazdımehmetdiyebiri bunu yazdı
Vestel'i bedava verseler eve sokmam. Bak tekrar söylüyorum "Vestel'i bedava verseler eve sokmam" Tüm beyaz eşyalarım arçelik. Sadece ocakta sıkıntı yaşadık. Ankastre aldık fakat leke tutuyor, değişim oldu ancak yine leke tutuyor.
Garanti süresi nedir hocam değişimi hangi şartlarda yaptılar.
hocam garanti süresini hatırlayamacağım, fakat servis geldi baktı, ankastrede leke olmasında müşteri hatası gibi bi durum söz konusu bile olmayacağından değiştirdiler.
-
arçelik servis ağıyla çok çok önde. lg de sağlamlık olarak çok çok önde. bana sorarsan servis ağını seç istemeye istemeye de olsa. yarın öbürgün arıza yaparsa çok üzülürsün. paran bolsa tabi ki servisi düşünme lg bosch vb al geç.
-
profilo siemens bosch aynı firma zaten marka arkasında duruyo almanlar
vestel biraz daha kara düzen çalışıyo :) (la abe onun için paramı alacam benden olsun ) :)
beko makinelerinden çok şikayet duydum ama arçeliğin çamaşır makinelerinden çok kullanan tanıdığım var (annem ablam) yıllardır tık demez
samsung un beyaz eşyalarındaki teknolojik yatırımlar gözümden kaçmıyor dayanıklılık için biraz yıllar geçmesi lazım
ek olarak bunlata en az alaağım A+ olsun A+++ da olabilir çok faydasını görürsün
DJ_Alper tarafından 07/Ara/16 09:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam Türkiye şartlarında alınacak en iyi marka Arçelik - Beko. Şöyle örnek vereyim, Siemensten 2200 e bulaşık makinası aldık makina alındığı günden beri bulaşıkları tam yıkamıyordu, servis çağırdık problem yok suyunuzda sıkıntı var gibi geçiştirme cevapları alıyorduk. Bi gün makinayı açtık yirmi dakika sonra salondan su şarıltısı duydum, gittim bi baktım bulaşık makinasından su akıyor, arka tarafındaki çelik kısımdan su kaçırıyor. hemen kapattım tabi. aradım servisi geldiler baktılar o kısmı komple değiştirmek yerine yama yapıp gittiler. bir hafta sonra da makina hiç açılmamaya başladı. bu sefer kart su almış diyip onu değiştirdiler. kart değişti makina çalıştı ama su almamaya veya suyu boşaltmamaya veya suyu ısıtmaya başladı. servis geldi baktı problem yok diyip gidince sinirlendim. gittim arçelik bile değil altus marka 550 liraya bulaşık makinası aldım getirdim. inanki hocam makinaya bulaşıkları yemeğiyle birlikte atsam sıfır paketten çıkarmış gibi temizliyor. yani demem o ki sakın ama sakın bosch - siemens alma. yerli olmasın diyorsan electrolux al son derece kaliteli makinadır.