folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyaz Eşya Alacağım Tavsiye

Beyaz Eşya Alacağım Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı

Vestel'i bedava verseler eve sokmam. Bak tekrar söylüyorum "Vestel'i bedava verseler eve sokmam" Tüm beyaz eşyalarım arçelik. Sadece ocakta sıkıntı yaşadık. Ankastre aldık fakat leke tutuyor, değişim oldu ancak yine leke tutuyor.

Garanti süresi nedir hocam değişimi hangi şartlarda yaptılar.

Do you mind if I smoke?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feykbey
    feykbey's avatar
    Erkek

Hotpoint al keyfine bak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    krey87
    krey87's avatar
    Erkek
    feykbey bunu yazdı

Hotpoint al keyfine bak

Model ve fiyat önerisi yaparsanız sevinirim. Hotpoint menşei nedir?

Do you mind if I smoke?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

ARÇELİK Buz dolabı aldım 3 sene garantisi vardı herhalde + para verdim ek garanti aldım buz dolabı 3 sene sonra bozuldu sıfırı ile değiştirdiler.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Hocam Arçelik servisinde çalışan arkadaşımın dediğini kısaca anlatim.Klima asla alma (soğutan kısımdaki sargılar zamanla gevşiyor ve soğutmuyor)beyaz eşyada paslanma yaşıyorsun fırın,çamaşır makinesi(yine arçelik).Ama yinede şans işi.Bana kalsa garantiyi uzun tutan firmaları tercih et yada extra garanti al derim ilerde çok rahat edersin

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

ağustos da evlendim hepsini arçelik ten aldım çok memnunum hiç sorun yok kullanış performans elektrik tüketimi sessizlik herşey çok iyi. (bulaşık mak. buzdolabi çamaşır mak. klima) Tavsiye ederim. Servis olarak da heryer de var. Mesela bulunduğum ilçe de sadece arcelik servis var. Düşünürsen fiyat konusunda da konuşurum senin için. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek
    krey87 bunu yazdı
    mehmetdiyebiri bunu yazdı

Vestel'i bedava verseler eve sokmam. Bak tekrar söylüyorum "Vestel'i bedava verseler eve sokmam" Tüm beyaz eşyalarım arçelik. Sadece ocakta sıkıntı yaşadık. Ankastre aldık fakat leke tutuyor, değişim oldu ancak yine leke tutuyor.

Garanti süresi nedir hocam değişimi hangi şartlarda yaptılar.

hocam garanti süresini hatırlayamacağım, fakat servis geldi baktı, ankastrede leke olmasında müşteri hatası gibi bi durum söz konusu bile olmayacağından değiştirdiler.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

arçelik servis ağıyla çok çok önde. lg de sağlamlık olarak çok çok önde. bana sorarsan servis ağını seç istemeye istemeye de olsa. yarın öbürgün arıza yaparsa çok üzülürsün. paran bolsa tabi ki servisi düşünme lg bosch vb al geç.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

profilo siemens bosch aynı firma zaten marka arkasında duruyo almanlar

vestel biraz daha kara düzen çalışıyo :) (la abe onun için paramı alacam benden olsun ) :)

beko makinelerinden çok şikayet duydum ama arçeliğin çamaşır makinelerinden çok kullanan tanıdığım var (annem ablam) yıllardır tık demez

samsung un beyaz eşyalarındaki teknolojik yatırımlar gözümden kaçmıyor dayanıklılık için biraz yıllar geçmesi lazım 

ek olarak bunlata en az alaağım A+ olsun A+++ da olabilir çok faydasını görürsün

DJ_Alper tarafından 07/Ara/16 09:28 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Hocam Türkiye şartlarında alınacak en iyi marka Arçelik - Beko. Şöyle örnek vereyim, Siemensten 2200 e bulaşık makinası aldık makina alındığı günden beri bulaşıkları tam yıkamıyordu, servis çağırdık problem yok suyunuzda sıkıntı var gibi geçiştirme cevapları alıyorduk. Bi gün makinayı açtık yirmi dakika sonra salondan su şarıltısı duydum, gittim bi baktım bulaşık makinasından su akıyor, arka tarafındaki çelik kısımdan su kaçırıyor. hemen kapattım tabi. aradım servisi geldiler baktılar o kısmı komple değiştirmek yerine yama yapıp gittiler. bir hafta sonra da makina hiç açılmamaya başladı. bu sefer kart su almış diyip onu değiştirdiler. kart değişti makina çalıştı ama su almamaya veya suyu boşaltmamaya veya suyu ısıtmaya başladı. servis geldi baktı problem yok diyip gidince sinirlendim. gittim arçelik bile değil altus marka 550 liraya bulaşık makinası aldım getirdim. inanki hocam makinaya bulaşıkları yemeğiyle birlikte atsam sıfır paketten çıkarmış gibi temizliyor. yani demem o ki sakın ama sakın bosch - siemens alma. yerli olmasın diyorsan electrolux al son derece kaliteli makinadır. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 5482 Toplam Mesaj: 42
beyaz eşya