Beyaz Eşya Marka Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

Hocam benimde beyaz eşya ihtiyacım var kısmetse düğün yakın. Öncelikle çok yakın arkadaşımın beyaz eşya mağzası var samsung arçelik altus electrolux aeg ve sharp markalarını satıyor.

Öncelikle bana önerdiği samsung buz dolabı ve çamaşır makinası altus bulaşık makinası (5 yıldır samsung buz dolabımız var çok memnunuz.) Ayrıca sharp dolaplar muhtemelen piyasadaki en kalite dolaplar ama fiyat çok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

2010 yılında samsung çamaşır makinası ve buzdolabı aldım. yanında mikrodalga fırın hedşye verdiler. sanırım samsung un beyaz eşya pazarına girişinin ilk yılları idi. dolayısıyla ucu almıştım.  8 senedir kullanıyorum Nazar değmesin. hiç bozulmadı. hala sıfır almışım gibi çalışıyor. hanımda neredeyse hergün çamaşır makinasını çalıştırıyor. Annemler benle birlikte bocsh marka en iyisinden buzdolabı aldılar. 2 sene sonra pörtledi. bende bu kadar randıman beklemiyordum samsungtan. ama memnunum. bulaşık makinası altus aldım. valla oda 8 senedir banamısın demedi. sapasağlam.  hergün kullanıyoruz. klima olayına gelince toshiba yok oda ik günkü gibi aynı randımanla çalışıyor fakat şimdiki aklım olsaydı panasonic alırdım klima.

cagatay09 tarafından 04/Kas/18 16:51 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

10 yıl önce evlendiğimde tüm beyaz eşyamı(Buzdolabı, çamaşır, bulaşık Makinesi) arcelik aldım. 10 yıldır kullanıyorum. Sadece buzdolabı taşınmadan dolayı bir sikinti çıkardı. Onu da servisi geldi garanti kapsamında halletti. Gerisi tıkır tıkır çalışıyor.

Bilgi Güçtür.
Toplam Hit: 1718 Toplam Mesaj: 14
beyaz eşya