Beyaz Eşya Önerisi Ve Tv Önerisi
-
Hocam selamlar ;
Nasipse 8.ayın 11'nde düğünüm var davetiyeyi buradan paylaşacam angara'da olan tüm mürid'leri beklerim, tufan altaş , tahir uçar , angaralı ibocan , dinlemek isteyenler buyursunlar gelsinler :))
Beyaz eşya konusunda takıntılarım var ve almak üzereyim şansımı BOSCH'dan yana kullanmak istiyorum ama sizin kullandığınız ve önerdiğiniz marka'lar ve modeller nelerdir.
Bunların yanında TV ihtiyacımda var öneri istiyorum , bu işi yapan mürid'ler fiyat verirse onlardan alırım maksat bizim taraf kazansın.
Mod: Konuları doğru kategorilere açmaya özen gösterelim.
-
Buzdolabında SHARP için iyi dediklerini duydum.
-
Mayıs 14'te de benim düğünüm var. beyaz eşya için linkteki elemandan alışveriş yaptım. link siemens bayisi ile tam ölücü pazarlığı yaptım, bu eleman bayinin verdiği fiyattan 800 tl aşağı fiyat verdi buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşıl mak. için. tavsiye ederim.
-
bboy_kaya bunu yazdı
Mayıs 14'te de benim düğünüm var. beyaz eşya için linkteki elemandan alışveriş yaptım. link siemens bayisi ile tam ölücü pazarlığı yaptım, bu eleman bayinin verdiği fiyattan 800 tl aşağı fiyat verdi buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşıl mak. için. tavsiye ederim.
modelleri yazarmısın hocam hayırlı olsun bu arada.
-
Yazın millet tatile gittiği için tv yi en son al derim tecrübeyle sabittir hocam yıllarca teknosada çalışmış biri olarak :)
-
Bundan var bende geçen sene mart ayında alındı temmuza kadar kullanıldı temmuzdan sonra 10 kez falan çalışmıştır. 6 yıl daha garantisi olması lazım. 650 TL'ye satmayı düşünüyorum. Ümraniye'deyim.
-
DarkSkull bunu yazdı
Bundan var bende geçen sene mart ayında alındı temmuza kadar kullanıldı temmuzdan sonra 10 kez falan çalışmıştır. 6 yıl daha garantisi olması lazım. 650 TL'ye satmayı düşünüyorum. Ümraniye'deyim.
vestel kesinlikle düşünmüyorum hocam.
-
DevilKingtr bunu yazdıbboy_kaya bunu yazdı
modelleri yazarmısın hocam hayırlı olsun bu arada.
hocam hangi modelleri ne kadara aldın özelden yazarsan sevinirim bende bu yaza almayı düşünüyorum.
-
edit
-
edit
-
up...