Beyaz İphone 5 Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

biraz param var ikinci el temiz garantisi devam eden sıkıntısı olmayan bi telefon arıyorum ankarada elden alabilirim

boksörler yere düştüğünde değil yerden kalkamadığında yenik sayılırlar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

o kadar düşük mü ikinci el piyasası bunun yaa.. bende iphone 5 64 gb var beyaz. haziranda geldi bana 1 hafta kullandım sonra kapandı

(yurtdışından geldiği içn) daha 2 gün önce açtırdım. Yurtdışı alış fiyatı 3500 tl den fazla. pek iphone piyasasını bilmiyorum ama ikinci el 1500 gibi bi

şeye bakıyorsan yarı yarıdan fazla düşmüş o zaman

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

hocam benim paraya 16gblık olanı uyar sen 64 gblıktan bahsediyorsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

Elimde 1 adet var Mart'ta yurtdışından alındı pasaporta kayıtlı telefon hiç bir sıkıntısı yok iPhone 5s çıktığı için yıl sonuna doğru alma ihtimalim var bu yüzden satabilirim..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

hocam illa beyaz olcak dersen bilemem ama şu elemanla bi kontak kur bence alet iyi duruyor fiyatda uygun

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-5-16-gb-siyah-renk-tukcell-139411399/detay

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

siyahlarda renk atması oluyor hatta gösterdiğin telefonun kenarlarıda öyle görünüyor yanlış görmediysem. o yüzden beyaz olmasını tercih ediyorum

ya bu pasaport kayıtlı olmasında kafama takılan şeyler var aslında mesela yarın bi gün pasaport sahibi telefon benim derse? veya yurtdışına gidince hattı kapatınca telefon kapanıyormuş diye birşeyler duydum ne derece doğru bilmem

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    sergum06 bunu yazdı

siyahlarda renk atması oluyor hatta gösterdiğin telefonun kenarlarıda öyle görünüyor yanlış görmediysem. o yüzden beyaz olmasını tercih ediyorum

ya bu pasaport kayıtlı olmasında kafama takılan şeyler var aslında mesela yarın bi gün pasaport sahibi telefon benim derse? veya yurtdışına gidince hattı kapatınca telefon kapanıyormuş diye birşeyler duydum ne derece doğru bilmem

nasıl diyecek hocam pasaport sahibi benim akraba :) daha öncede 4S vardı oda pasaporta kayıtlıydı onuda sattım satarken telefona bizzat kefilim dedim alan eleman bir kere olsun aramadı halada kullanıyor. Yurtdışına gidince hattı kapatınca telefon kapanıyormuş falan filan kim dediyse iyi sallamış hocam :) neyse başka alıcı çıkar umarım burdan kolay gelsin..  

essan tarafından 04/Eki/13 18:02 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    sergum06 bunu yazdı

siyah telefonlarda dediğin gibi kenarlarındaki boya kalkıyor aslında beyazda da kalkıyor altı beyaz olduğu için görünmüyor. o yüzden ben beyaz istemiştim. gerçi koruyucu kılık kullanırsan sıkıntı olmaz.

telefonun faturaları sende ise sıkıntı olmaz .. 

yurtdışına çıkınca telefon kapanmaz. pasaportuna kayıt ettirmiş vatandaş 2 yıl boyunca başka bir telefonu kaydettiremez başka bi şey yok.onun da seninle alakası olmaz..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergum06
    sergum06's avatar
    Erkek

yarın bi gün faturalarda elimde olsa adam çıksa dese bi şekilde ele geçirmiş faturaları telefonda üstüme kayıtlı geri ver diye çıkarsa (yoksa çok mu extreme düşündüm gerisini yazamadım :D ) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam bir sürü 2. el telefon alan insan var böyle bi şeyi duymadım ben ama çalıntı telefon olayları falan da olmuş

http://www.hukuki.net/showthread.php?48692-Bilmeden-calinti-telefon-alma

yani güvenliği ne kadardır bilmiyorum.. dikkatli olmak gerek.. alacağın telefonu önceden ime sorgulama yaparak hakkında çalıntı gibi bi şikayet olup

olmadığına bakabilirsin.. ikinci el de %100 garanti yoktur hocam hiç bi zaman.. sıfır telefonlarda bile bir sürü sıkıntı çıkıyor... dikkatli ol sadece ama

bu korkuyla da çok yaşanmaz 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

hocam konunu dağıtmak istemem ama onun yerine 1400 liraya sıfır lg g2 alsan iphonun mua koyum dersin

Toplam Hit: 1828 Toplam Mesaj: 17