Beyaz Kin MT Hayranları
-
her yeri yak..
-
madem her yeri yak dedik bilgide verelim :D
şattafat albümündede bütün raple ilgilenen insanları barışa çağırmış ve Türkiyede rap alanında çok sağlam insanlarlada feat yapmıştır..
-
yoksa kümesmi tavuğu cezbeden :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
yoksa kümesmi tavuğu cezbeden :)
-----------------------------vak vak vak vaak vak vak vak :D
-
tahribat'ta mt dinleyenleri gormek guzel.
muzigi birakmi$ti. yakinda donecek.
soul rock tarzinda dinletecekmi$. kendisi dogrulamiyor, adini size birakiyorum diyor. ses muhendisligi okudugu icin ayri bi muzik bilgisi vardir. ona buna diss atmaz gerekmedikce.. ayrica 09 yilinda hadise'nin teklifiyle, hadise'nin albumundeki "adin ne" sarkisina e$lik etmi$ti. -
yok müziği bırakmadı tarzını değiştirip yine müzik yapcaktı bunu duyanlar ciddi tehdit olaylarına girmiş :D oda tamam bırakmıyorum dedi bir albüm var hala çıkacak bir tanıtım parçası çıktı ama kendisi yok ortada :S
en iyi diss'i de bence :http://www.youtube.com/watch?v=t5ogMIxvmIM
-
mt- dünya
(L)
-
2007 yilinda muzigi birakti. bi cok olaylar oldu. emre feat yasagi koymu$tu mt'ye. hatta bir suru iftira atilmi$ti. sagopa kajmer, mt'nin kendi alt yapisiyla yaptigi $arkilari ben yaptim diye ortaliga cikmi$ti filan..
o siralar lazmataz.com u kapatmi$ti. lazmataz.com dan once d0gma.org'da mt'ye web sayfasi icin proje ba$latilmi$ti ve mt'ye web sayfasi hazirlanmi$ti, hatta bu sayfanin tasariminida hepinizin tanidigi martyn yapmi$ti. mt bu siteyi de kapatmi$ti.
mt'nin $uan halihazirda yakla$ik 10 tane albumu var. kendisi de diyor zaten "eskisi gibi yapmak istesek her gun bi albumu yayarim" diye.. -
mt dp şattafat
-
Kalbimin Kücük Elleri
Sararan Son Güller Benim
eserleride güzeldir :)
Toplam Hit: 5133 Toplam Mesaj: 45