Beyaz Melek
-
hellfever01 bunu yazdı:
-----------------------------filmi izleyecme ama ben o adama para yedirmem.. max. 2-3 hafta sonra www.cithiz.com a düşer paşa paşa mp4 halinde max. 400 mb. indiririm. divx kalitesinde hemide :) bilen bilir siteyi
edit:mesajını editledim....şahsa ağır küfürlerde bulunmayın...
-----------------------------
sen bence parana kıy ve sinemaya git, bana göre sinemadaki tat evde pc başında alınmıyor. -
Yaklasık 1 saat once cıktım o fılmden cok on yargılı olarak gırmıstım mahsunmu cekmıs dıye dıye ama gerceten bazı gerceklerı gozteren guzel bır fılm olmus oldukca duygusal ama senaryoda bazı eksıklıkler hıssedılse bıle gercekten ıyıdı.
-
Dün gece izleyebildim. Son dönemlerde izlediğim en güzel Türk filmiydi. Kötü olan sinema parası bulamadığım ya da Florya'da sinemalar pahalı olduğu için korsan cd'den izlemiş olmam. :)
-
öyle abartılduğı gibi değildi.komiklik adına basit sahneler wardı.müzklerde hoşuma gitmedi.sadece yaşlı kadrosu güzeldi
bide mantık hatası yakaladımdaha huzurevinin ne olduğunu bilmeyen adam tuzgölünün bembeyaz bir yer oldugunu nasıl bilebiiliyr
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------ordaki yaşlı nenenin bakışı çok ilginç nene ne biçim bakıyor öyle poz mu verilir böyyy :D
film güzel izlenmeli.
müziklerini sezen aksu yapmış. bulabilirsek iyi olur.
-----------------------------
Müziklerinin tamamı yabancı bi gruba ait ama hatırlamıyorum adı neydi beyaz showda sölemişti -
hacı ben bu filmi internetten indirecem ama bulamadım...
yardımcı olur musunuz?
-
Mutlaka İzlenmsi gereken bir film...
-
ya harbiden süper film kaç yüz defa kastım kendimi ama sonunda dayanamadım bastım hıçkırığı walla :d
-
ağlamıcam diyip dayanabildiysen helal olsun =)
benim gibi bi adam bile filmin 4-5 sahnesinde ağladı :(
-
ya walla siz iyi beğenmişsiniz filmi. bn hiç beğenmedim yanımda kız olmasa çıkıcaktim filmi arasında
bi tek deprem anıları kısmında moralim bozuldu çünkü bnde de benzer problemler wardı...