Gündem - Güncel Konular
Beyaz Saray Sitesinde Alaskanın Rusyaya Geri Verilmesi Oylaması
Beyaz Saray Sitesinde Alaskanın Rusyaya Geri Verilmesi Oylaması
-
Beyaz saray kendi sitesinde oylamaya açmış bu konuyu.Eğer 100 bin imza olursa Obama konuyla alakalı bişeyler yapacağını söylemiş.Şuanda 10 bin imza var.Merak ediyorum acaba 100 bin olunca Obama gerçekden geri verir mi alaskayı :)
Linkden sizde oy verebilirsiniz.
Putin çok zeki bir siyasetçi.Adam her şekilde ülkesini karlı çıkaracak bu kırım olayından.
-
Bide hacılar ben şöyle düşünüyorum şimdi Rusya şaka maka kırımı kendine bağladı.Kırım Rus rublesi kullanmaya başladı.
Polonya yabancılar bakanlığı şöyle bir harita yayınladı bugün.
Amerika Rus rublesinin değerini düşürünce Rusya avrupaya verdiği doğalgaza %9 zam yapınca Amerikaya bu soğuk duş etkisi yarattı resmen.Şimdi Amerika hadi vazgeç bu kırım sevdasından al sana Alaskayı geri veriyoruz falan mı diyor acaba : )
-
rusya dünya dengeleriyle oynuyor üstüne bizde suriye uçaığını düşürünce 4. dünya savaşı kapıda demedi demeyin.
-
ben bu rusları bildim bileli bir yerleri istiyorlar. ülke gibi soğuklar
-
çok zeki lan bu yavşak putin.
-
Alaskayı sadece tundra çorak tanrının unuttuğu yer zanneden malakaların yaptığı oylama büyük ihtimal.
-
futurist bunu yazdı
genelde ruslar ister hep amerika istemem yan cebe koy der dimi :D
senelerdir rus adını duyunca irkilenler amerika adını duyunca nedense tepki vermezler ama bu coğrafyada en çok çomakla karıştıran kendisidir
-
endenius bunu yazdıfuturist bunu yazdı
genelde ruslar ister hep amerika istemem yan cebe koy der dimi :D
senelerdir rus adını duyunca irkilenler amerika adını duyunca nedense tepki vermezler ama bu coğrafyada en çok çomakla karıştıran kendisidir
Red alert II :)
-
antivirus bunu yazdı
rusya dünya dengeleriyle oynuyor üstüne bizde suriye uçaığını düşürünce 4. dünya savaşı kapıda demedi demeyin.
3 ü kaçırdım mı ben :)
-
canafar bunu yazdıantivirus bunu yazdı
3 ü kaçırdım mı ben :)
bende onu soracaktım
-
Ben pek sanmıyorum alaskadan vaz geçeceğini ABD'nin. Ha acaba petrol rezervleri çok mu düştü de artık elden çıkarabilir düzeye geldi.
Aynı şekilde bu buz balıkçılığı olayı da yakın zamana doğru baya kötü durumdaydı alaska da. Büyük ihtimal ekonomik olarak artık kendine yetememeye başladığı zamanlara yaklaştıkları için böyle bir oylamayı sundular. Yoksa siksen ABD toprak vermez.