[Beyaz Tahribat] Asp Acığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    -Beyaz Tahribat Kampanyası-

Not:Pcnizde Microsoft Acces Yüklenmesi Zorunludur..
    biraz ben birazda araştırmalarıma dayalı olarak asp'li bazı sitelerde bu acık vardır

google amcanın arama satırana :enigmaasp
    yazdıktan sora kafanıza göre bi site secin (türkçe siteler olursa daha iyi olur tabi kararsizin)herhangi bir habere dayalı anlatım bi şeyi bulun ona girin .com .org vs... sekmesine kadar silin sora oraya '/db/haber.mdb' denilen eklentiyi fırlatın daha sonra size download için mesaj vercek...Onu İndirdikten sora size bi soru sorcak işte zararlı kodlar falan filan olabilir die sizde eeet diceksiniz en alt bölümde yönetim denilen bi alet cıkcak oraya girceksiniz...
    girdikten sora o sitedeki bütün adminlerin k.adından şifresin doğum tarihine hatta ve hatta avatarına kadar her bi şeyini örenebilirsiniz...
    Size Yardımcı Olduysam ne Mutlu Bana ...
    Anlamadığınız veya takldıgınız yer olursa bana pm yane özel mesaj cakın ....

Beyaz Tahribat Şeyi için bu yazı düzenlenmiştir spygruptaki arkime teşekkürü bir borç bilirim bu yazıda yardım ettiği için

hepinize sağlıcakla kalın ...

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Nurky yahu bence bu beyaz tahribat olayina biraz ters diil mi ya ne bilim hazircilik ben bu olaydan hic bisey anlamadim misal belkide ben malim o ayri:D Bu arada konu aciom pes nasi oynanir die sana takcam sonrada ss koycam siteye sevgielrlen...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    saolasın nurky sendende destek geldi :)

nakamura2 onca konu açtım http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=34423
    Burda açıkladım anlamadın mı hala bea.

Yaw bak şimdi beyaz tahribat kampanyasında bildiğimiz konular hakkında kendimiz döküman yazıcaz.Yada güzel kaliteli dökümanlar varsa onları koyucaz alıntı diyerek :)

Yani şu olacak bu dökümanlar toplancak bir sürü olcak.Tahribatta + + + bilgi olcak.HEp adminlerden bekliyoruz dökümanlar yazsın yada bilgili üyeler.Bizde bildiğimizi paylaşırsak daha zengin bir yer olur burası.

Program, webtasarım, oyun, crack, hack, güvenlik, telefon sistemleri, elektronik eşyalar(pc ile ilgili mesela telefon adsl ama elektronik yonu) nasıl çalışır nedir nasıl yapılır dökümanlarını toplayacağız böylelikle çok iyi olacak.

Hele bide 5-6 ay sonra e-book patlattıkmı tahribook tarzı bişey off sen gör istediğimiz an bilgi burda video vs.. tahribook ta video olmaz ama dökümanlar için video çekilir siz indirip cd gibi bişeye kaydedersiniz günün birinde trende vs. laptopta okursunuz izlersiniz çok sağlam olur.

Ama amaç şu hem okuyacaksın hem paylaşacaksın Sistemi bilmeden sızamassın mantığı ile ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Anladim olayi da pek giremiorum yuzeysel baktim ben bu acigin nasi oldunu nasi anladik fln o olayi cozemedim du konulara bakam bakmadan yorum yaptim utandim simdik amk pardon nurky:l

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumsearch.asp
    beyaz tahribat diye aratın :) ne görüyorsunuz beyaz tahribat içn yazılmış dökümanları bir örnek meselaç
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lan nakamura bırak pes'ide azcık bunlara kafa yor la:D
    bu arada zumsuk'um +1 canım:D:P

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    her önünüze gelen mdb i açmayın ha , ava giderken avlanmayın :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    nurky kardeşim güzel diyorsun da,
    O enigmayı alıp kuranlar çok iyi bilirki dosyada ilk su not vardır.

EnigmaASP Haber 4.4
    12 Ekim 2006
    ======================================================================
    1) Öncelikle; db klasörü içindeki veritabanı ismini değiştirin.
    Daha sonra "bag.asp" ve "admin/bag.asp" dosyalarındaki .mdb yolunu yeni yazdığınız isme göre düzeltin.

Yani bunu yapacağın kişi çok salak olmalı.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Anladın tabi yenilceni kıvır yavrum kıvır:D olm ben azcık html biiliyorum sen ne diosun:D isko'dan daha çok şey biliorum ben olmuşum anlaşılan:D acil bay-bayan hacker aranıyor ilanlarına başvuracam yakında...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    edit aq dikkat edin olm dblere
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    yav yeter her başlığa şu beyaz tahribat şeysini eklemeyin.
Toplam Hit: 2459 Toplam Mesaj: 15