folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder [Beyaz Tahribat] Rapid"İ Tamamen Premium Üye Gibi Kullanın

[Beyaz Tahribat] Rapid"İ Tamamen Premium Üye Gibi Kullanın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Sınırsız download yapmak için modeme reset atmak gerektiğini hepimiz biliyoruz..Peki FlashGet"le rapidden download yapabilmek için Premium şart mı diyosunuz :)Nede olsa Heroes"un tüm partlarını indirdim ve Beyaz Tahribat kampanyasına katkıda bulunmak için işte artık açıklıyorum :)Alıntı falan değil tamamen rapid Grabber"e uyuz olmam sayesınde buldum.Bunu ilk kez ben yayınlıyorum başka bir yerde YOK !

Normal bir download yapar gibi herşeyi aynen bilgiğiniz gibi yapıyorsunuz hatta resimdeki koduda aynen giriyorsunuz.Sonra downloada başlıyorsunuz dermişim :)

Şaka bi yana önce pc"nizde flashGet kurulu olması lazım.Şimdi
    1-)Resimdeki kodu girene kadar herşeyi normal bildiğiniz gibi yapın (normalde rapidden nasıl download yapıyorsanız işte yaa..Yani buraya kadar bi değişiklik yok.Yalnız resimdeki kodu bi yere not edin

2-)Resimdeki kodu girip Downloada bastıktan sonra flashGet sazan gibi atlıcak flashGet acılınca yukardaki urlyi nin yanına,xxx.rar dan sonra şu kodu aynen yazıyorsunuz;
    " ?accesscode=resimdeki kod (büyük harflerle)"
    tırnak işaretleri uzantıya dahildeğildir ! Bunu flashGet"in url kısmına yazdıktan sonra downloadınız başlar.Tüm tariqatın güle güle kullanmasını dilerim.Saygılar...

Edit:Yakın bir zamanda istediğiniz numaraya sınırsız nasıl sms atacağınızıda anlatacam ama biraz müsade,Keyfini çıkaralım kimse bılmıyorken .)

Edit2:Az önce SuNNeTcHi_eFhEnDy kardeşimin isteği üzerine denedim ve test ettim ki bu olay sadece rapidshare.com içindir .de için geçerli değildir haberiniz ola..

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    saolasın ilk downloadımda deniyicem.Ayrıca destek için teşekkürler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Eyw Hoja

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    eyw hoja saolasın işe yarar bu sms i de bekliorum ona göre ;)

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seco_carlos
    seco_carlos's avatar
    Erkek
    sağol hacı çok işime yaradı walla Bugune kadar rapidshareyle ilgili çok yazılıp çizildi ama hiç biri çalışmıodu bu işe yaradı sağolasın;)

||Tariqat-üL Tahribat !|| DeLikanLı Of The Web !|| Msn:selcuq_1907@hotmail.com ||
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    eyw nikoteen abicim:P bu arada kampanyaya destek için eyw :P

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    bu sadece flashget te mi oluyo..?
    free download manager da olmaz mı yani :S

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    nikoteen gzl paylaşım ayrıca buluşlara bakıyoruzda hep bişilere uyuz olmaktan çıkıyor fikirler :) illa birşeylere uyuz olmamız gerek a.q :) ayrıca denedim olmuyor a.q :(

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    eyw. hajı çok saol.....

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ben soruma cewap istiyorum =)
    free download manager da işe yarar mı bu olay =)

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    SaKoRa beceremiyosundur hacı çamur atma ! Beceremiyosan msne gel kelıme kelıme anlatam.Olmuyo diye bi laf etme olmayan şeyi buraya ben buldum bu bir ilk gibi şişirip spostalamayız herhalde !!!

Msn: bahriyelisubay@hotmail.com

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 11318 Toplam Mesaj: 37