[Beyaz Tahribat] Rapid"İ Tamamen Premium Üye Gibi Kullanın
-
Sınırsız download yapmak için modeme reset atmak gerektiğini hepimiz biliyoruz..Peki FlashGet"le rapidden download yapabilmek için Premium şart mı diyosunuz :)Nede olsa Heroes"un tüm partlarını indirdim ve Beyaz Tahribat kampanyasına katkıda bulunmak için işte artık açıklıyorum :)Alıntı falan değil tamamen rapid Grabber"e uyuz olmam sayesınde buldum.Bunu ilk kez ben yayınlıyorum başka bir yerde YOK !
Normal bir download yapar gibi herşeyi aynen bilgiğiniz gibi yapıyorsunuz hatta resimdeki koduda aynen giriyorsunuz.Sonra downloada başlıyorsunuz dermişim :)
Şaka bi yana önce pc"nizde flashGet kurulu olması lazım.Şimdi
1-)Resimdeki kodu girene kadar herşeyi normal bildiğiniz gibi yapın (normalde rapidden nasıl download yapıyorsanız işte yaa..Yani buraya kadar bi değişiklik yok.Yalnız resimdeki kodu bi yere not edin
2-)Resimdeki kodu girip Downloada bastıktan sonra flashGet sazan gibi atlıcak flashGet acılınca yukardaki urlyi nin yanına,xxx.rar dan sonra şu kodu aynen yazıyorsunuz;
" ?accesscode=resimdeki kod (büyük harflerle)"
tırnak işaretleri uzantıya dahildeğildir ! Bunu flashGet"in url kısmına yazdıktan sonra downloadınız başlar.Tüm tariqatın güle güle kullanmasını dilerim.Saygılar...
Edit:Yakın bir zamanda istediğiniz numaraya sınırsız nasıl sms atacağınızıda anlatacam ama biraz müsade,Keyfini çıkaralım kimse bılmıyorken .)
Edit2:Az önce SuNNeTcHi_eFhEnDy kardeşimin isteği üzerine denedim ve test ettim ki bu olay sadece rapidshare.com içindir .de için geçerli değildir haberiniz ola.. -
saolasın ilk downloadımda deniyicem.Ayrıca destek için teşekkürler
-
Eyw Hoja
-
eyw hoja saolasın işe yarar bu sms i de bekliorum ona göre ;)
-
sağol hacı çok işime yaradı walla Bugune kadar rapidshareyle ilgili çok yazılıp çizildi ama hiç biri çalışmıodu bu işe yaradı sağolasın;)
-
eyw nikoteen abicim:P bu arada kampanyaya destek için eyw :P
-
bu sadece flashget te mi oluyo..?
free download manager da olmaz mı yani :S -
nikoteen gzl paylaşım ayrıca buluşlara bakıyoruzda hep bişilere uyuz olmaktan çıkıyor fikirler :) illa birşeylere uyuz olmamız gerek a.q :) ayrıca denedim olmuyor a.q :(
-
eyw. hajı çok saol.....
-
ben soruma cewap istiyorum =)
free download manager da işe yarar mı bu olay =) -
SaKoRa beceremiyosundur hacı çamur atma ! Beceremiyosan msne gel kelıme kelıme anlatam.Olmuyo diye bi laf etme olmayan şeyi buraya ben buldum bu bir ilk gibi şişirip spostalamayız herhalde !!!
Msn: bahriyelisubay@hotmail.com
Toplam Hit: 11318 Toplam Mesaj: 37