[Beyaz Tahribat]C# Saat Yapımı
-
şimdi 1,2 ay sonra milyon tane beyaz tahribat.. başlıklı konu acılacak beyaz tahribat diye aratılınca hepsini tek tek arayacakmısınız? antininde dedigi gibi hiç hoş durmuyor.
-
site öyle bir hale geldi ki bilişim,programlama konuları alt kimlik, diğer genel konular üst kimlik olmuş durumda :)
bu arada musket seninkini tam inceleyemedim de öyle de kronometre gibi olmuş gibime geldi, açıldığı anda saati windowstan çekse üstüne senin mantıkla zaman ilerlese en uygunu olur bence :)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------site öyle bir hale geldi ki bilişim,programlama konuları alt kimlik, diğer genel konular üst kimlik olmuş durumda :)
bu arada musket seninkini tam inceleyemedim de öyle de kronometre gibi olmuş gibime geldi, açıldığı anda saati windowstan çekse üstüne senin mantıkla zaman ilerlese en uygunu olur bence :)
-----------------------------Öyle olcagına direk Windows dan çeksin abi
Ayrıca herhangibir programımın sağına soluna saat ekliycek olsam,
Ben de Windows dan çekerdim.
Mis gibi HH:MM:SS
:D
Ama burda amaç dökümanı okuyanı birazcık olsun yaratıcı dusunmeye,
Be Exceptionlara alıştırmaya çalışmak.
Yani Saat değerinde 25 yazmaması vs...
-
hmm anladım güzel düşünce :)
ben de c# a ilk başladığımda yaratıcı zekamla :P windowstan çeken bir saat yapmıştım, demek ki herkezin ilk planda aklı oraya kayıyor :)
beginnerlar :P da baksın diye uplad ettim buyrun :)
http://rapidshare.com/files/128712605/tarih-saat_prog..rar.html (7 kb)
virüs falan yoktur belirtmeme gerek yok sanırım :=)
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------hmm anladım güzel düşünce :)
ben de c# a ilk başladığımda yaratıcı zekamla :P windowstan çeken bir saat yapmıştım, demek ki herkezin ilk planda aklı oraya kayıyor :)
beginnerlar :P da baksın diye uplad ettim buyrun :)
http://rapidshare.com/files/128712605/tarih-saat_prog..rar.html (7 kb)
virüs falan yoktur belirtmeme gerek yok sanırım :=)
-----------------------------Vaktim olsun çok güzel projelerim var.
RapidLeech olayına gircem.
Ayrıca "UserConsole" işine de gircem.
Yani "Windows Kenar Çubuğu" kılıklı bir programla.
Geliştirilebilir bir platform şeetcem.
(Sor bakıyım bunları yapcak vakti bulcagına inanıyor musun diye,
Hayır tabiiki.
Ama umitliyim :P ) -
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------şimdi 1,2 ay sonra milyon tane beyaz tahribat.. başlıklı konu acılacak beyaz tahribat diye aratılınca hepsini tek tek arayacakmısınız? antininde dedigi gibi hiç hoş durmuyor.
-----------------------------Katılıyorum kardeşim. Yarın kafamıza birşey takılcak aratcaz beyaz tahribat diye,
karşımıza bin tane merhaba dünya düzeyinde program çıkacak.
PROJENİN AMACINI BALTALAMAYIN