folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyazit- Istanbul Dikkat Çekici Siyah Tabelalar

Beyazit- Istanbul Dikkat Çekici Siyah Tabelalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

yeniçeriler caddesi üzerinde ne varsa restore ediliyor.. veya yeni dış cephelerle tarihi süslemeler yapılıyor falan .. bu da ondan dolayıdır.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Nereden öğrendiğimi bilmemekle birlikte, şehir içerisinde düzenlenen formula 1 yarışları sırasında, pilotların dikkatleri dağılmasın diye renkli tabelalar siyah naylonlarla kaplanıyor. Belki yol gösterici olur.

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Ersekmen bunu yazdı

Nereden öğrendiğimi bilmemekle birlikte, şehir içerisinde düzenlenen formula 1 yarışları sırasında, pilotların dikkatleri dağılmasın diye renkli tabelalar siyah naylonlarla kaplanıyor. Belki yol gösterici olur.

Istanbul da en son ne zaman f1 yarışı yapıldı hocam biliyor musun? Ayrıca istanbul hiç bir zaman şehir içinde yapılmadı. (Gösteri/reklam sürüşleri hariç) mevzu laf sokma değil yanlış anlama, yanlış bilgilendirme olmasın diye şey ettim. 

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

bide burger king vardı beyazıt sultan ahmet e doğru olan .o nun da siyah lı ydı amblemi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Bende merak ettim bunu hep. Ne zaman beyazıta kitap almaya gitsem hep düşünüyorum bu muhabbeti. Takipteyim

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 5910 Toplam Mesaj: 16