Beyinin Gücü.
-
Şüphesiz Allah(c.c) insanları yeryüzündeki en üstün varlık olarak yaratmıştır.Bizim sahip olduğumuz beyin bildiğiniz gibi çok gelişmiş bir organdır sahip olduğu bir özelliğide dalga yaymadır.Radyo dalgaları günümüzde pek cok alanda kullanılmaktadır.Elektronları yöneten bir beyin fiziksel olarak istediği herşeyi yapma yetisine sahip olmazmı bana biraz açıklama yaparmısınız lütfen?
-
Oğlum saçmalıyorsun sen ya!!! seninde mi işin gücün yok dünyanın binbirtürlü sorunu varken sen sadece bunlarla mı uğraşıyorsun????
SaNA bi kaynak veriyorum ağır gelecek sana ama yinedew oku 2-3 sene sonra anlarsın risale-i nur -
bizde açıklada bilelim bari
-
martyn_ olm adam ol!!!!!!!!!
-
Psycho kur'an ı kerim varken sen kalkmış risale i nur diyorsun?Sende fettullahcı akımdansın galiba.
-
Benim anlatmaya calıstıgım beyin yaydıgı dalgalarla istediği şeyi yapabilir aslında ama bu mertebeye ulaşmış pek insan yok bu konudaki bilgileri tartışmak isterim bilmediğimi öğrenmek bildiğimi sizle paylaşmak.Eğer ki sağlıklı bir insan beyin kapasitesinin %100 ünü kullanırsa bir şehri tek bir düşüncesi ile baş aşağı çevirebilir.O kadar olmasa bile beynimizi kullanabilmenin yolları varmıdır acaba?
-
pyscho bunu yazdı:
-----------------------------
martyn_ olm adam ol!!!!!!!!!
-----------------------------
hop dedik önce saygı sonra ne bok yaparsan yap
-
Kimyager yada holyone olsa konulara hemen cvp verirdi nerdesiniz be abi meraktan catlıyıcam.
*çatlar* -
Lycarus(Ali)Buralarda Insallah senI anlIyan bIrIlerI cIkarda kafa dengI muhabbet eder tartIsIrsInIz ama derIn konular peq sanmIyorum bence sen release-i(Ehehe)nur u oku okuldada hep tavsiye ederdin..
-
Ali ha bana ha?Hemde Özdemir Ali ha?Yaktım lan seni
-
İnsanoğlu beynin yüzdelik bölümünün sadece çok az bir kısmını kullanabiliyor. bu oran sanırım %3-4 civarı...
Ancak einstein bu oranın biraz üstüne çıkabilmiştir.
Düşünün artık einstein bu oranla o kadarını yapabliyorsa
%100 lük bir oranda neler yapılmaz ki...
Mesela bir cisme bakıyorsun. Aslında bakmıyorsun. sen o anda içini görüyorsun gibi birşey. yani cismin ne olduğu değil, nasıl oluştuğu geçiyor aklından.
Bence felaket olurdu
Toplam Hit: 9465 Toplam Mesaj: 38