Beyler Bi Domainin Sahibini Ögrenmem Lazım Whois De Gizli Cıkıyor Kontak
-
Nasil ogrenebilirim varmı bir caresi.. adamdan domaını satın almak ısteyecegım ulasamıyorum sahıbıne kımdır nedır bilmiyorum.
-
belki bizden biridir :d
-
MaviGozluDev bunu yazdı
belki bizden biridir :d
sanmıyorum baskan :D domain iyisohbet kom burdan bırınde degildir sanırım
-
Nacizane bir sorum var. Tam yeri diye müsadenle soruyorum.
1 yıl süre ile nevzatnuri.com domain adresini satın almıştım. 10 lira vermiştim diye hatırlıyorum. 24.03.2014 tarihinde süresi bitti. Şimdi tekrar satın almak için 31.5 tl istiyor.
Niçin ? -
NaZi_ bunu yazdı
1 yıl süre ile nevzatnuri.com domain adresini satın almıştım. 10 lira vermiştim diye hatırlıyorum. 24.03.2014 tarihinde süresi bitti. Şimdi tekrar satın almak için 31.5 tl istiyor.
Niçin ?Süresi bittiği için olabilir mi ? Süresi bittikten sonra eski sahibi adına domain firması 60 gün elinde tutabiliyor ama daha pahalıya satın alıyordun sanırım. Tam emin değilim.
-
DrKill bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Niçin ?Süresi bittiği için olabilir mi ? Süresi bittikten sonra eski sahibi adına domain firması 60 gün elinde tutabiliyor ama daha pahalıya satın alıyordun sanırım. Tam emin değilim.
Sanırım söylediğin gibi veya türevi bir durum var. Çünkü domain olarak arattığımda satılmış olarak görünüyor fakat, süresi geçtiği için bende de inaktif görünüyor. Arafta olunca pahalı oldu demekki. Peki 60 gün sonunda elden düşünce tekrar fiyat düşüyor mu ?
-
NaZi_ bunu yazdıDrKill bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Sanırım söylediğin gibi veya türevi bir durum var. Çünkü domain olarak arattığımda satılmış olarak görünüyor fakat, süresi geçtiği için bende de inaktif görünüyor. Arafta olunca pahalı oldu demekki. Peki 60 gün sonunda elden düşünce tekrar fiyat düşüyor mu ?
Firma değerli görüp kendi adına reglemezse fiyatı normal domain fiyatına düşer sanırım. Ama bu işi usulü tam dediğim gibi olmayabilir. Biraz araştırman lazım.
-
isim yazmasa bile hangi şirketten alındığı yazıyordur. oradan öğren
-
DrKill bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıDrKill bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
Firma değerli görüp kendi adına reglemezse fiyatı normal domain fiyatına düşer sanırım. Ama bu işi usulü tam dediğim gibi olmayabilir. Biraz araştırman lazım.
Eyvallah hocam sağol. Ne olur ne olmaz alalım öyleyse.
-
http://www.r10.net/domain-genel/1344-iyisohbet-com-satiliktir.html buraya bak. satılığa çıkmış taaa 2005 de satılmamış sanırım.
-
Domain adını versen ben rabıta haline geçince malum oluyor genelde öyle şeyler