folder Tahribat.com Forumları
linefolder Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
linefolder Beyler Bi Domainin Sahibini Ögrenmem Lazım Whois De Gizli Cıkıyor Kontak

Beyler Bi Domainin Sahibini Ögrenmem Lazım Whois De Gizli Cıkıyor Kontak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nasil ogrenebilirim varmı bir caresi.. adamdan domaını satın almak ısteyecegım ulasamıyorum sahıbıne kımdır nedır bilmiyorum.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

belki bizden biridir :d

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

belki bizden biridir :d

sanmıyorum baskan :D domain iyisohbet kom burdan bırınde degildir sanırım

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Nacizane bir sorum var. Tam yeri diye müsadenle soruyorum.

1 yıl süre ile nevzatnuri.com domain adresini satın almıştım. 10 lira vermiştim diye hatırlıyorum. 24.03.2014 tarihinde süresi bitti. Şimdi tekrar satın almak için 31.5 tl istiyor.

Niçin ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

1 yıl süre ile nevzatnuri.com domain adresini satın almıştım. 10 lira vermiştim diye hatırlıyorum. 24.03.2014 tarihinde süresi bitti. Şimdi tekrar satın almak için 31.5 tl istiyor.

Niçin ?

Süresi bittiği için olabilir mi ? Süresi bittikten sonra eski sahibi adına domain firması 60 gün elinde tutabiliyor ama daha pahalıya satın alıyordun sanırım. Tam emin değilim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Niçin ?

Süresi bittiği için olabilir mi ? Süresi bittikten sonra eski sahibi adına domain firması 60 gün elinde tutabiliyor ama daha pahalıya satın alıyordun sanırım. Tam emin değilim.

Sanırım söylediğin gibi veya türevi bir durum var. Çünkü domain olarak arattığımda satılmış olarak görünüyor fakat, süresi geçtiği için bende de inaktif görünüyor. Arafta olunca pahalı oldu demekki. Peki 60 gün sonunda elden düşünce tekrar fiyat düşüyor mu ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Niçin ?

Sanırım söylediğin gibi veya türevi bir durum var. Çünkü domain olarak arattığımda satılmış olarak görünüyor fakat, süresi geçtiği için bende de inaktif görünüyor. Arafta olunca pahalı oldu demekki. Peki 60 gün sonunda elden düşünce tekrar fiyat düşüyor mu ?

Firma değerli görüp kendi adına reglemezse fiyatı normal domain fiyatına düşer sanırım. Ama bu işi usulü tam dediğim gibi olmayabilir. Biraz araştırman lazım.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

isim yazmasa bile hangi şirketten alındığı yazıyordur. oradan öğren

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Firma değerli görüp kendi adına reglemezse fiyatı normal domain fiyatına düşer sanırım. Ama bu işi usulü tam dediğim gibi olmayabilir. Biraz araştırman lazım.

Eyvallah hocam sağol. Ne olur ne olmaz alalım öyleyse.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.r10.net/domain-genel/1344-iyisohbet-com-satiliktir.html   buraya bak. satılığa çıkmış taaa 2005 de satılmamış sanırım.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Domain adını versen ben rabıta haline geçince malum oluyor genelde öyle şeyler

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 2000 Toplam Mesaj: 15