Beyler, Bu Tablet Nasıl Kullanan Var Mı?
-
Yaza doğru almayı düşündüğüm bir alet var
kullanan var mıdır nedir ne değildir bir yardımcı olursanız sevinirim ya
-
hocam bunu alacağına ipad al derim.Apple dokunmatik konusunda en usta olanı.Apple daki dokunmatiği hiç kimsede görmedim.Tabi bunada kötü demiyorum.Ama ben olsam o bütçeyle ipad alırdım.
-
flickR bunu yazdı:
-----------------------------hocam bunu alacağına ipad al derim.Apple dokunmatik konusunda en usta olanı.Apple daki dokunmatiği hiç kimsede görmedim.Tabi bunada kötü demiyorum.Ama ben olsam o bütçeyle ipad alırdım.
-----------------------------Ipad2 1700 1800 hocam hem de dock olmadan bunun dokunmatiği de hemen hemen ipadle aynı ondan dolayı sordum çok tatlı bir cihaz
-
Bıldıgım kadarıyla yenı bır versıyonu cıkacak tegra 3 ıslemcılı.
Yaza kadar cıkarsa onu bekle ole al derım. Yınede android olarak en başarılı tabletlerden bırtanesı .
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------Bıldıgım kadarıyla yenı bır versıyonu cıkacak tegra 3 ıslemcılı.
Yaza kadar cıkarsa onu bekle ole al derım. Yınede android olarak en başarılı tabletlerden bırtanesı .
-----------------------------Hah işte bunun gibi noktalar varsa biraz bekliyeyim olmadı. Saolasın araştırıyorum hocam
-
www.daybuyday.com/kampanyalar/ipad-2_22571/ 1200 e var bak.
-
kullanıyorum, güzeldir. Ice Cream Sandwich olsun, ASUS olsun, Android'in kendisi olsun günlük kullanımda iPad''ten çok daha iyi.
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------www.daybuyday.com/kampanyalar/ipad-2_22571/ 1200 e var bak.
-----------------------------Hacım teşekkürler ama şu an ipad2 almak istemiyorum bunun üzerinde yoğunlaştım. Yine de gerçekten teşekkür ederim.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------kullanıyorum, güzeldir. Ice Cream Sandwich olsun, ASUS olsun, Android'in kendisi olsun günlük kullanımda iPad''ten çok daha iyi.
-----------------------------Hacım peki telefon olarak bir kullanımı var mı cihazın?
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------www.daybuyday.com/kampanyalar/ipad-2_22571/ 1200 e var bak.
-----------------------------Hacım teşekkürler ama şu an ipad2 almak istemiyorum bunun üzerinde yoğunlaştım. Yine de gerçekten teşekkür ederim.
-----------------------------bence de alma zaten, androidden şaşma. sen fiyatını fazla sandığın için yazdım onu :)
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------flickR bunu yazdı:
-----------------------------hocam bunu alacağına ipad al derim.Apple dokunmatik konusunda en usta olanı.Apple daki dokunmatiği hiç kimsede görmedim.Tabi bunada kötü demiyorum.Ama ben olsam o bütçeyle ipad alırdım.
-----------------------------Ipad2 1700 1800 hocam hem de dock olmadan bunun dokunmatiği de hemen hemen ipadle aynı ondan dolayı sordum çok tatlı bir cihaz
-----------------------------MrSari mürid satıcaktı bi tane ipad2 başka bi konuda yazmıştı
bknz bu konu;
http://www.tahribat.com/Forum-Ankarada-Ipad-2-Satan-Yerler-153483/bknz bu da mürid, özelden ulaşırsın;
http://www.tahribat.com/Murit-MrSari/
dışarıdan 1700-1800 lere alacağına gördüğün üzere daha uygunları var