Beyler Cafeme Gelen Biri Pc Lerime Baglanmaya Çalışıyor Yardım
-
beyler gavatın biri cafeme geliyor her gün ve sürekli makinalarıma baglanmaya çalışıyor wardom.org den üyeligi inceledım biraz yaptıkalrını bazı pc lerimin ismi geçiyor tam olarak ne yaptıgını görmedım aam denk geldıgım şu ekranda bir sürü pc ismi var listede de benim pc lerden biri var sizce ben bu adama kafa göz gireyım mı yoksa pc lere firewall çekip aşa oturayım mı ?
-
Gelme lan daha buraya de :D
Edit: Adamı dövme ya bırak.Bizde eskiden bu tür şeyler yapıyorduk :D Bir an kendimi adamın yerine koydum.
-
mahallenin çocuklarına tabure ver arkasında otursunlar adamın eminim verilebilecek en büyük ceza :D
-
kayıpları kazançları karşılaştır?
kaybın pc ne zarar verir masraf çıkarır lira cinsinden hesapla
çocuğu siktir et bi daha gelme de : lira cinsinden hesapla
saygılarımla
-
ne gibi programlar kullanıyorsun pc de güvenlik için ?
-
alper dedigin mantıklı ama bukadar basit degil adam benim cnm yakmak istiyorsan bende onun kini yakarım denk geldım kendi hostu var wardom üyeligi var msn ni var face si var hepsinin şifresını almam an meselesı kaşınmaya devam ederse hepsine el koyacam ne bok yerse yesın sora gelip beni mı dövecek şifrelerimi çaldın diye diyemez oldu biti düşüncem bu
güvenlik için deepfreze kulanıyorum başka da kulandıgım bişe yok müşterilerim bellidır bu yeni bir gavat ilk defa geldı
-
valla deepfrezeyede fazla güven olmaz rollback WinRollBack programı daha uygun, adam prorat gibi bi trojan yada keylogger koymuş ise eğer bu durumda müşterilerinin hesapları vs. gidebilir elemana. ama senin ana makinaya giremez. sadece oturduğu masalara yedirebilir. eğer deepfrezeyi kırabilecek kapasite varsa kork o zaman.
-
deepimi kıramaz deepim ücretli güncel dır ana makineme baglantı yapmaya çalıştı 1 pc me baglantı yapamaya çalıştı birde benim oturdugum 11 e baglantı yapamya çalıştı sora wardom a girdi ordan bir yere girdi görmedım ve benim oturdugum pc orda işlenmiş bir durumdaydı 11 no lu pc m işlenmişti oraya pc lerin özel isimleri vardı benim ve birsürü daha pc vardı
-
Mahalledeki çocukları arkasına oturt sürekli rahatsız etsin.Her geldiğinde organize olarak herifin kafasını siksin.Ne yapıyon abi o ne bu ne abi desinler kendiliğinden uzar zaten.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
mahallenin çocuklarına tabure ver arkasında otursunlar adamın eminim verilebilecek en büyük ceza :D
-----------------------------ahaha =))
-
hacı aha herif gene geldı lan varya kafa göz gircem :D