Beyler DİKKAT DİKKAT Aysuma Giriş...!
-
PacoRabanne bunu yazdı:
Ya arkadaşım ben resim istiyorum rüştü rençberin karısınını resimleri çıkmış aysumda hastayım o karıya resimlerini görmek istiyorum ama üye olmayan göremez yazıyo üyede paralı, o resimleri nasıl görebilirim yardımcı olun!
ya arkadaşım baştan vercektim şifre ve kullanıcı adı ama şu üstteki yazıları okuyunca yuhh dedim.. zaten üye olsanda resimleri göremiyosun, (şu sıralar bir problem var) videoları izleyebiliyosun sadece..o kadar hasta oluyosan (ki hastasın belli) basarsın parayı alırsın bi account. gerçi sorun oldugundan yine bulamazsın..
-
MitNickKevin Kardeş çok teşekkür ediyorum yardımın için.
Ulan siz ne küfür ediyosunuz gerizekalı herifler kötü bişeymi yapıyorum EVLİ BARKLI KARI DİYOSUN O ZAMAN AÇMASIN KARDEŞİM ORASINI BURASINI!!! YAPANDAMI SUÇ YAPTIRANDAMI!!!
-
+1 ...wallaa yaa login oluncada resmler görünmüyo..
-
aysum.com'da sorun var o yüzden resimler görünmüyor...
eğer bir bayan bir erkeği tatmin ettirecek kadar bir poz vermişse ve bu normal karşılanıyorsa, bir erkeğinde o resime bakıp tatmin olması kadar normal birşey yoktur...
-
+10 :))
-
Beyler aysum.com 'a boşuna girmeyin site arızalı
-
zaten hack liği bi örensem üstat olmayı basta böle siteleri hacklicem : D
-
hey allahım ya hepniz uçmuşsunuz lemm mitnick sanada yuh oha falan alala konuya bakya tovbe yarabbim
-
wardom.org adresinde sanırm üyelik ismi ve şifre vardı eğer değiştiren olmadıysa.. Yinede şansını dene derim..
-
harbi yuh a.q. manyakmısın sen beeee sieeee
Toplam Hit: 6977 Toplam Mesaj: 24