Beyler Fikrim Geldi Ama ?
-
şimdi konu şöyle arkadaşlar bu ünlüler instagramda fotoğraf paylaşırken bazen yanlış etiketleme yapıyorlar mesela @danqerline yazıcak ya @dangerline yazıyor bende araştırdım bu danbilzerian denen adamın milyar takipcisi var biliyorsunuz o bile yanlış yazılım yapmış o resim bile 334 binden fazla begeni almış asil sorum şu şimdi bu yanlış isim yazmış öyle bir hesap yok yada kapatılmış orda yazan isimle instagram açtık yasal bir sorun oluştururmu bilader işin gücün yokmu aklına nerden geldi derseniz sosyal agda reklam yapmanın en iyi yolu şimdi örnekle anlatıcam
Bu danbilzerian abimiz bu hatunla foto çekinmiş ve etiketlemiş onu bu hayranlarda abazalarda karıyı kız takip edicek ama hesap yok ben açtım hemen takipler gelemeye başladı

Bu bize yasal sorun açarmı :)) derdim bu sizede bi fikir olsun arayıp bulalım böyle hesaplar kasalım :) sosyal reklam iyidir
-
Yasal sorun çıkmaz ama fikrini beğendim :)
-
yasal yanını geçtim de, dan abiyle takılan ordu dolusu hatun için fake hesap açmanın hoşuna gidecekleri düşüncesindeyim hocam ne yalan söyleyeyim :D :D
-
Ephesus bunu yazdı
yasal yanını geçtim de, dan abiyle takılan ordu dolusu hatun için fake hesap açmanın hoşuna gidecekleri düşüncesindeyim hocam ne yalan söyleyeyim :D :D
Takipciler kendi kendine artıyor :) bir umut var şuan
-
Hoca senin kafanin calisma yapisina hastayim. :)
-
telekom bunu yazdı
Hoca senin kafanin calisma yapisina hastayim. :)
Teşekkür ediyorum hocam :) öyle böyle zengin olucaz 😂😂😂😂
DanqerLine tarafından 31/Eki/16 18:39 tarihinde düzenlenmiştir
-

Danbilzerian sayesinden fakesiyle prim yaptıgım hatun 😂😂😂 sazan.avi ye düşen çok şuan :))
@_andreeacristina
-
Güzel fikir :) Kolay gelsin hocam.