Beyler Hep Tayyipi Eleştirdik Şimdi Sıra Çözüm Üretmekte Buyrun Bakalım Bi Sonuca Varalım
-
forumda defalarca tartıştık artık yeter bi sonuca varalım..tayyip şöle demiş, şöyle bişiy demiş, şöyle bişiy olmuş tayyip böle yapmış, çok gördük bunları destekleyenler oldu karşı çıkanlar oldu artık bunları konuştuğumuzun kimseye bi faydası olmadığıda ortaya çıktı. gelin şimdi türkiye nasıl politikalar izlemeli bunları tartışalım belki bi devlet görevlisi de görürde türk gençlerinin neler düşündüğünü bilir..
ben kendi düşüncemi sölim önce
dediğim gibi çok tartıştık bu tartışmalar danda çıkan en önemli sonuç ab ve abd den tr ye hayır gelmeyeceği ben bunu zaten biliyorum ancak tayyipin yaptığı işleri görmezden gelenlere dayanamıyorum. bence türkiye artık ab yede abd yede (tabi yavaş yavaş)kapıyı göstermeli türkiye yönünü batıya değil doğuya ve kuzeye dönmeli doğuda azerbaycan gibi kuzeyde rusya gibi ülkelere daha yakın olmalı diye düşünüyorum..sizce??
-
la olum yerim tayyibi falan ben politikacımıym bana ne a.q ne bok yerse yesin...
-
al benden bi kaç tavsiye.
1- dünya da petrol fiyatları giderek artıyor. petrole bağımlılığı azaltmak için raylı sistem geliştirilmeli.
2- ab ye girmek şart değil. ab ye girene de para vermiyolar. biz kendimiz üretmedikçe, kendimiz gelişmedikçe hiç bi şey olmaz. norveç, danimarka ve isviçre ab de değil ama en zengin ülkeler.
3- tüpraş, telekom, erdemir ve daha birçok kurum satıldı. bunun sayesinde borsa uçtu. dış yatırım geldi. ama bu para neden erisin. bu satışlardan elde edilen paraya raylı sistem geliştirilebilir, turizm atakları yapılabilir, bugünlerde doğalgaz sorunu var, doğalgaz depoları yapılabilir.
4- acaba ırakta, suriyede, iranda çıkan petrol biz de nasıl çıkmıyor. doğuda ki mayınlı bölgelerde petrol denizi olduğu söyleniyor. buralar araştırılsa, petrol çıkarma çalışmaları yapılsa iyi olmaz mı.
5- neden nükleer enerji bizde de olmasın. uranyum geliştirme çalışmaları yapılmalı.
6- neden savunma sanayimizi geliştirmiyoruz da israile, amerikaya, ingilizlere ve ruslara para yağdırıyoruz.
7- kıbrıs ı dünyaya daha iyi tanıtıp tam bi kumar adası yapmıyoruz.
daha çok şey var aklımda ama şimdilik bunlar geldi. gene yazarım...
-
cagatay_666 bunu yazdı:
la olum yerim tayyibi falan ben politikacımıym bana ne a.q ne bok yerse yesin...
+1AM*NA KOYDUNUZ BIRAKTINIZ YANİ İLLAKİ Bİ ŞEYİN BOKUNU ÇIKARACAKSINIZ YAAA KARDEŞİM YETER A.K. BAYDI ARTIK ŞU MUHABBBETLER İYİCE BU SİTEYİ SİYASİ Bİ HALE GETİRDİNİZ..!!!
HER ŞEYİ TADINDA BIRAKIN A.K. ...!!!!
(BU KONU EN AZ 1000.00000.0000 DEFA KONUŞULDU...!!!!)
-
son bi şey geldi aklıma. biraz komik ama geçen narnia yı izledim. bizim Türk lokumu geçiyodu filmde. çinlinin biri çıkmış Türk lokumu satıyo. bizim akıllılar neden bunları düşünmüyo.
-
abi bi kere bi petrol çalışması 3 milyon dolar olması lazım yanlıs hatırlamıyosam ki garantisi yok + butun techizat orada bırakıp uzerine beton atıyorsun bide. türkiyede bunu yapan bi kaç firma var..
tayyib e gelince de iktidar olabilmek için çok taviz verdiğini şimdide onların acısını cektiğini düşünüyorum.
gerçi biz politikayı bırak bi çok işte yorum yapıyoruz türk olarak e buna bi de sahtekarlık eklenince ortaya turkiye gibi bi resim çıkmıs.. eskisi gibi herkes politika değil kendi işini konussa daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
ilk önce yapmaları greken şey kuzey ıraktaki kürt grupların pkk ya verdiği desteği kesmek bunu yapamak için seçimlerde kazanan hamasa rusya aracılığı ile silah ticareti yapmak düşük fiyatlarla onların aracılığı ilede kuzey ırakta operasyon düzenleyerek tamamen kendimize yer açmalıyız amacımıza ulastığımız an filistinle israilin arasındaki yeniden savası ateslendirip abdnin dikkatini buraya çekerek daha iyi kordine olup ciddi saldırılar yapacaz ama bunların ardında türkiye olmadı görünecek hamas adı altında girdiğimiz ırakta direnişcilere destek verip direnişi ele alıp yeniden alevlendirecez tüm direnişi kürt grubların üstüne çekip abd nin buralarda operasyon yapmasına neden olduktan sonra abd ye yapılan operasyonlar neticesinde bir çok pkklının kaçak yollardan giriş yaptığı gerekçesinden dolayı onların önüne geçmek için kuzey ırağa giricez diyecez göz boyamak için avrupa ülkelerinin konsolusklarını pkk adına bombalıyıp avrupanın desteğini alıcaz ve ppk ya en büyük darbeyi indirecez
-
Kıbrısın sürekli Kumar adası olarak lanse edilmesinden ve sürekli yan gelip yatım Türkiyeden beslenmesine karşıyım a.q çalışmıyolar yayılıp dureuyolar oturdukları yerden 2 maaş alıyorlar benim ark orda okuyo eve temizlikçi bulamıyolarmış a.q herkes patron olmuş ne iş bizdemi oraya gitsek
-
Yapılması gereken ilk şey genel kurmay baskanının deişmesidir guvendigim tek yer olan TSK gelişmelere ses cıkarmaz oldu eskiden hukumetler askerden korkardı vatanın alehine iş yapamazdı yapcagı zaman da tırsardı simdi durumumuza bakıyorum ab ATATURK resimlerini indirin dicek kadar yuz buluyo bizim devletimizden buda demektir ki uluslar arası arenada itibar yerlerde belki saglam bi paşamız genelkurmay baskanı olursa işleri rayına sokar.ayrıca dısısleri bu kdar taviz vermemeli memleketin haline bak yeni kıbrıs planına bakım hele hukumetimiz rumları tanımıs resmen oldu olcak kktc yide hibe edelim adamlara.ruslar la doguyla yakınlasmaya gelince dogu bize yarar saglamaz batıda saglamaz doguyla yakın olan iran a bakın adamlar haclı saldırısına maruz kalcaklar bole giderse peki dogu napıcak sadece izlicek el altından silah vericek iran a okdar resmen iranın yanında savasa girmicek ama batı hep birlikte iranın ustune cokucek arkadaslar TURK UN TURK TEN BASKA DOSTU YOKTUR ne dogu ne batı gerekirse kendi bokumuzda bogulalım
-
kökten çözüm Tayyip inine geri donsun
-
zumsuk bunu yazdı:
DkN_JaN bunu yazdı:
kökten çözüm Tayyip inine geri donsun
zuhaaa =))) Helal be bundan daha ii çözüm mü olur..
bu zekayla bu kadar çözüm, normaldir ,oysa sallamak ne güzeldi değil mi, çözüm için elle tutulur bi şey söyleyebilen yok, zaten olmaması da normal ,çünkü biz dışardan sorunların sadece su üzerinde olan kısmını görüyoruz birde bizim göremediklerimiz var, Türkiye de petrol olduğunu askeriyede , hükümette biliyor ama çıkması için gerekenin yapılmamasının nedeni nedir? , engelleyenin ne olduğunu biz bilmiyoruzmutlaka askeriyeninde, hükümetinde birçok konuda elini,kolunu bağlıyan sebebler vardır , ya daha önce imzalanan gizli anlaşmalar ya da lozanın gizli maddeleri , ama mutklaka var birşeyler , hepimizin bildiği gibi bor madenleri doğuda mevcut ve çok değerli bir maden, sınırın bi tarafında olan petrolün diğer tarafında olmaması da saçma, ....
bi şekilde bu bağlardan kurtulmak lazım ama dediğim gibi mutlaka birşeyler var yoksa askeriyede de , hükümette de veya daha önceki hükümetlerde de vatana ihanet eden insanlar var