Beyler Kaspersky Indırıcemde En Yenısı Veya İi Si Hangisi?
-
bide bu türkçeyi nassıl yüklicez? onu anlamadım :(
-
http://rapidshare.de/files/14940002/kaspersky_2006_All_in_One.exe.html
2006 BUYUR -
dostum Türkçe dosyası var onu c: d: işte bir yere kopyala sonra kasperskyı aç option olması lazım oradan çıkan yerden en altta
olan wiev mı tam bilmiyom apparance da olabilir belki.
iste ona tıkla sağ tarafta çıkan yerden gözattan türkçe dosyasının yolunu göster.
Bu kadar -
paylasım için saol total...
crazy sanada cragle için tsk ediorum... -
abiler (ozellıkle total) verdıınız bu kaspersky nın crack ını versenız craagle ile buluorum yanlıs yerde mı açıom bilmıom sifrei vermıo. bi yazasanız crack i?
-
arkadaşlar bu tarz sorular sormadan önce bi arama alanından arattırın bu konuyla ilgili en az 8 veya 10 tane alan var ve en son sürümlerin hepsi crackleri ile var ben bile yükleyip yolunu yazdım isteyenler indirebilirler
-
Şimdi beyler konuyu ben actımda hangısını ındırıcem crazy sence? Totalınkınımı? bı de serialleri war mı kulanım surelımı solersenız sevınıcem:D
-
hoca ben total ın verdıı linkten kaspersky ı crazy dende craagle yı ındırdım kurdum.crack i bul craagle de rar dan çıkarınca direk vermıo serialı karısıo yazılar. activate ederken 4 sık gelıo 3. sunu seçip çıkardıın(craagleden bulduun rardan)crack dosyasına yonlendırcen tmmdır kaspersky hazır.ins anlatabılmısımdır:)
-
craagle dan bulduunuz dosyalar çok zararlı olabilir çünkü içinde barındırdığı siteler çok zararlı =)
dikkat etmek lazım =) -
ewt hocama katılıorum. a.q. avastı kapamıstım ole ındırmısım craagleyı simdi açtım taradım ortalıı ınlettı.be careful!! bişi olmamıstır ıns:(
Toplam Hit: 4465 Toplam Mesaj: 32