folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Beyler Mehmetçiğin Operasyon Hazırlığına Bakın Çok Güzel Ya...(Nefes Filmi)

Beyler Mehmetçiğin Operasyon Hazırlığına Bakın Çok Güzel Ya...(Nefes Filmi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

ultrAsker bunu yazdı:
    uzun süreden sonra, ilk defa bir Türk filmine, komedi olmadığı halde koşa koşa gidicem :)

uzun bir süreden sonra ilk defa film izlemek için+ para vererek filme gideceğim :)

korsanını bizde bulamazsınız. bu filmin korsanını vermeyeceğiz  inşallah diğer paylaşım siteleride bu hassasiyeti gösterirler

inşallah

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    kasımda da asker oalcam var ya ne izlerim bunu :) iple çekiyorum 16 ekimi

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Orada askerlik yapanların %95 i  gitmez bu filme ..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:
    Orada askerlik yapanların %95 i  gitmez bu filme ..

neden ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Hatırlamamak için.

askerden döndükten sonra er ryan ı kurtarmak filmine gitmiştim 3 dk sonra mermiler yanımdan geçiyor sandım. 

eğilerek dışarı çıktım ..bu filme gidende terkeder.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

Hatırlamamak için.

askerden döndükten sonra er ryan ı kurtarmak filmine gitmiştim 3 dk sonra mermiler yanımdan geçiyor sandım. 

eğilerek dışarı çıktım ..bu filme gidende terkeder.

haklısın kuzenim hakkaride askerlik yaptıktan sonra psikologa gitmişti. ben merak ediyom gidip oyundaki gibi sp felan istiyorum ayda lise bitince akabilirim. gönüllü asker Bursa Nutku AKArrrrR

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

kesinlikle gideceğim bu filme :)

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    komutanın sahnesini çok sevdim sen uyursan herkes ölürr..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek
    diken diken oldum be.. offf..

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:
    kasımda da asker oalcam var ya ne izlerim bunu :) iple çekiyorum 16 ekimi

kısaysan tugiye bağlı intikalci olarak, uzunsan doğuda sınırda yapmanı dilerim; uykusuzluk, eğitim, disiplin, techisat, ana baba özlemi, bitkinlik, astın ve üstün hukukuna teslimiyet... vücudun ve kafanın makineleşmesi... her acıda her şey vatan için kelimelerinin alnına çakılması... nöbet kutsaldır... demir bardakta şaplı çay... ayda bir intikalci aşısı... sıcak bir duşun ve yatağın ne kadar lüks olduğunun kavranması... omuzunda taşıdığın şehit cenazesinde hayatın kıymetini kavramanla bıçak gibi sırtına sokulan en azından batıda ve hayattayım düşüncesi... "bir insan 72 saat uykusuz kalabilir ve hiç bir şey de olmaz"... "çocuklar uyumayın çalışın"... uyku tulumunda sızmışken yabani bir hayvanın seni koklayıp gitmesi... "askerlik güzeldir çocuklar askerliği sevin"... yağmur altında ikinci istasyona düzeni bozmadan sürünerek gitmek, silahın pasının ve toprağın tırnaklarınla bütünleşmesi koku ve tadı almak doğanın bir parçası gibi... kamuflajlarını yağmurun temizlemesi ıslak ve soğuk hissine artık aldırış etmemen... sabah uyandığında el ve ayak parmaklarının uçlarını hissetmemek... hızla döndürülen emektar g3 piyade tüfeklerinin uyuşmuş elleri ezmesinden zevk almaya başlamak... bir kutu mermide 709 isabeti geçip tugiden 15 ytl ve bir su bardağını hediye olarak almak... "unutmak önemsememektir, önemsememek ihanettir"... toplu zaiyatların daha çok motorlu intikallerde verildiğini unutma... intikalde mayınlı arazide arkadaşının ayak izlerini takip et... her gece kabus diskotekte 3 gece.... mühimmat kaybetme korkusu... zimmetlenmiş malzemeyi tekrar ve tekrar kontrol... manganı topla emasya için araçlara... acemilere dayak atmak yasak ankette şikayet götüne girebilir... askerlik güzeldir, vatan borcudur, içi dışardakileri dışı içerdekileri yakar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 4718 Toplam Mesaj: 25