Beyler ÖSS"Ye Girebilir Miyim _?
-
öyle bir durumun olması kesinlikle söz konusu bile değildir ki olmazda zaten!.yani sonuç giremezsin .
-
girersin diyince umutlanmıştım bir an :D
-
ileride sorun çıkabilir bi üniversite kazanırsan.
çünkü verdiğim bilgilerin doğruluğunu teyit ederim diye bir yer vardı onu imzalıyorsun... Yani ya lise 3 ya da mezun gibi girmen lazım sınava ama sen bu 2 gruba da girmiyorsun. sınava girersin,sorulara bakıp çıkarsın sorun olmaz da sonraki senelerde össye girerken form doldurman gerekecek orada daha önce össye girdin mi diye bir seçenek olacak, tüm olasılıkları hesaplayıp yeniden düşünmen gerekir. Hem girip neye bakacaksın sorular zaten hemen yayınlanıyor, illana girip ortamı görmek istiyorsan al eline 2 litrelik su bir de bardak arkadaşım suyunu unuttu onu vermem lazım de çık bak ortama nasıl, biraz takılırsın o da sana yeter...
-
sınava giriş belgenle gidiyosun, giriş belgesi de a4 boyunda bi kağıt, kağıtın boş halindede arka tarafta "ösym...ösym...ösym.." gibi yazılar var, bunun sahtesini yapasan girersin, ama ozamanda kimliğinle aynı bilgileri yazmak zorundasın çünkü kimlikle karşılaştırılıyo, ve en son kağıdını bırakıp çıktığında gerçek bilgilerini yazdığın için....
kısacası giremezsin
-
abi ya kafam allak bullak oldu şimdi ben girebiliyom mu giremiyom mu ? kiminiz girersin diyor kiminiz giremezsin diyor ! :S
-
giremezsin,girersin?
en mantıklısı ; denemek 3 martı bekle. -
giremezsin.
Bir ortaöğretim kurumunun son sınıfında okumuyorsun
Bir ortaöğretim kurumundan mezun olmadın -
ulan 2 kişi az girio die bakkaldaki hacı memet dayı bile össye girecek