Beyler San Diegodayım Var Mı Bi İstek
-
Hocam bir kağıdada eymen adıman yazıp foto çektirirmisin. çok sağol.
-
ben de konuya grip kağıda hsyn yazıp ünlü bi yerde foto çekilir misin yazıcaktım, tabi kafalar bir olunca herkes aynısını yazmış :O
hsyN tarafından 15/Mar/14 12:10 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
ünlü bir binanın önünde eline neşet ertaş yazıp göndersen yeterli hocam bana büyük bir kartonpiyere mesala :(
Bu arkadaşa sahip çıkalım. Bir dediğini iki etmeyelim, birşey gelecek başına diye korkuyorum. asdklfgasd
-
abi sen bi vine yap herkesin ismini söyle benımde adım dahil olmak üzere :D
Ama Neşet Babanın adını bende isterim kartonpiyere yazılmış halini.
-
karı var mı karı :F :F
-
abiler kartonpiyerin anlamını ne olarak biliyonuz? tavan süsü la o kenarlara yapıyolar, bizim bütün ev öyle bunca yıldır yanlış biliyosam yuh bana :P
-
hsyN bunu yazdı
abiler kartonpiyerin anlamını ne olarak biliyonuz? tavan süsü la o kenarlara yapıyolar, bizim bütün ev öyle bunca yıldır yanlış biliyosam yuh bana :P
bende aynı şeyi merak ediyorum bendemi sıkıntı var diye google'da arıyodum kartonpiyer
-
hsyN bunu yazdı
kendimi kaybettim lan mukavva yerine kartonpier yazmıssım
-
Miami Yakın mı bilmem ama GTA Vice City deki yerleri yürüyerek elinde kamerayla çekip anlatmanı isterim... acaba ne gta daki yerlerle benzerlikleri çokmu
-
DevilKingtr bunu yazdıhsyN bunu yazdı
kendimi kaybettim lan mukavva yerine kartonpier yazmıssım
ahaha abii :D
benm kastettiğim mukavva görünümlü kartonpiyer. şöyle dikdörtgen olanından. lamba avize vs takarken tavana yapıştırılır.
http://www.tr.all.biz/img/tr/catalog/middle/139840.jpeg?rrr=1
http://tr.all.biz/img/tr/catalog/middle/120514.jpeg
iyi kıvırdım :P
ruhi tarafından 15/Mar/14 13:01 tarihinde düzenlenmiştir