folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Beyler Ufak Radyo Alıcısı Ve Vericisi Nerde Bulabilirim...Litfen Yardımcı Olunuz.......

Beyler Ufak Radyo Alıcısı Ve Vericisi Nerde Bulabilirim...Litfen Yardımcı Olunuz.......

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Baskı devre fln..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    kraları  bana  söle  bunun  tam nedir.bizim burda  bir  elektronikçi  var  onda  kesin  vardır  ben bulurum sana onu.adı nedir  bunun bana pm at  ben sana alıp   göndeririyim yada  getiririm okey
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    KralARI bunu yazdı:

ertan hocam saolda bak ben naapçam biliomusun ben bombanın ateşlemesinde kullanıcam ben şimdiye kadar hep kızıl otesi alıcı kullandım ama vericiyi direkt olarak görmesi gereki bunedenle radyo alıcısı daha verimli     ben radyo alıcısını sadece dewreyi açma ve kapama kontrolü için kullancam    infrared de ki gibi düğmeye basınca bi  sonraki radio dalgasına kadar anahtarı yani röleyi açık tutar tehrar dalga yolladığın zaman kapatır tekrar yollarsan yine açar bınde bunu   fünye üzerine takıcam anahtar olarak ...

BaBa anladıq pisikopatsın, bende ama Bomba yapamıyorum, eğer olurda bombayı kullanmak gerekirse aha o işi ben yaparım aklında bulunsun, alayına isyan mina kyimm, Nush ile uslanmayanı etmeli tekbir, tekbir ile uslanmayanın hakkıı ... Tabii kurbanlarında O.Ç olması lazım...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    KralARI bunu yazdı:

ertan hocam saolda bak ben naapçam biliomusun ben bombanın ateşlemesinde kullanıcam ben şimdiye kadar hep kızıl otesi alıcı kullandım ama vericiyi direkt olarak görmesi gereki bunedenle radyo alıcısı daha verimli     ben radyo alıcısını sadece dewreyi açma ve kapama kontrolü için kullancam    infrared de ki gibi düğmeye basınca bi  sonraki radio dalgasına kadar anahtarı yani röleyi açık tutar tehrar dalga yolladığın zaman kapatır tekrar yollarsan yine açar bınde bunu   fünye üzerine takıcam anahtar olarak ...

BaBa anladıq pisikopatsın, bende ama Bomba yapamıyorum, eğer olurda bombayı kullanmak gerekirse aha o işi ben yaparım aklında bulunsun, alayına isyan mina kyimm, Nush ile uslanmayanı etmeli tekbir, tekbir ile uslanmayanın hakkıı ... Tabii kurbanlarında O.Ç olması lazım... 
      Bu arada bombayı ne için yapıyon sormadım bile..
                                                                                                                 SaYGıLaR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

arkadas eğer istanbul daysan fuze çarşısını bilirsin topkapı da.. oraya git istediğin elektirikçiye sor verirler.. bende vardı bi ara kral fm in frekansına ayarlıyıp makara yapıyodum :D

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

elektirk-elektronikçilerde olur..

he diyot miyot direnç kondansatör satan yerlere git orda var a.q

Life's been getting harder, but I'm hanging in there
Toplam Hit: 3732 Toplam Mesaj: 17