Beyler Yoruma İhtiyacımız Var ?
-
_PesimisT_ bunu yazdı:
-----------------------------Hocam çok fazla haber var gibi... site çok boğuk...
O üste duran yazarlar sanki yana alınmalı gibi... Ortadaki haber bölümünün iki yanında duran haberler gereksiz gibi.
O gündem yazan yer çok soluk durmuş, sanki kırmızı olsa daha hoş olacak gibi...
-----------------------------
-
Gündem'in sağ ve sol kısımlarına Spor, magazin, teknoloji, sağlık bölümlerinden iki tanesinin son haberlerini koyacağız.
1. Spor olacak
2. daha seçmedik :)
Ya da dinamik olarak bir alan açıp sol veya sağ tarafa, üst tarafta saydığım bölümler tab menü şeklinde bulunacak.
-
cok karışık geldi bana.
-
Anasayfa fena değil, tasarım falan her haber sitesi gibi karmakarışık, bütün harberler birbirine girmiş :)
Herhangi bi sayfaya girdiğimizde ise okunaklık cidden berbat. İlgimi çekti şu köşeyazısını okuyayım dedim ama sayfayı böyle görünce bütün hevesim kaçtı. Okumaya teşvik edebilmeli bence yazılar..
http://www.egeexpres.com/emrah-akyol-yazilari/dersim-ve-ataturk-dusmanligi-11
-
Yazarlar bölümüde tam bitmiş durumda değil.
Dediğim gibi site şu an beta aşamasında. Teşekkürler
-
footer nerde hoca
reklam künye menüsü iyi değil altındaki yeşil hiç iyi değil
sağda menü olması lazım daya başka birşey site ortada değil sola yaslı olması lazım
onun dışında güzel
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------footer nerde hoca
reklam künye menüsü iyi değil altındaki yeşil hiç iyi değil
sağda menü olması lazım daya başka birşey site ortada değil sola yaslı olması lazım
onun dışında güzel
-----------------------------sitenin ortada ve sağ tarafta bir menü olma zorunluluğunu anlamadım :) böyle bir kural mı var_?
footer bölümü tamamen bitince içeriğe göre oluşturulacak teşekkürler.
-
Bizimkilere kalsa tahribatın bile çok eksiği var
güzel olmuş emeğine sağlık -
Mali bunu yazdı:
-----------------------------Bizimkilere kalsa tahribatın bile çok eksiği var
güzel olmuş emeğine sağlık
-----------------------------Teşekkürler. görsellikte bir kaç değişiklik daha yapıldı. önerilerinizde dikkate alınarak.
-
orta bloğu bir çerçeve ile belirginleştir ve sınırla eminim daha güzel derli toplu görünür.